Przychodnia Wiewiór K - proszę o opinie. (7) Drogie forumki chciałabym zapytać Was czy korzystacie z usług tej przychodni?... r.w. Poród na klinicznej - ile za prywatny pokój? (3) Witam, słyszałam, że n a klinicznej istnieje możliwość wynajęcia... Magda Badania wydolnosciowe (2) Witam Gdazie mozan zrobic badania wydolnosciowe w Gdansku lub Sopocie Ja
Przychodnia Pruszcz Gdański (6) Muszę zdecydować się na wybór przychodni lekarskiej, a w niej pediatry i... mana cytologia i usg piersi na NFZ gdzie? (8) Dziewczyny gdzie w Gdansku można umówić się w ramach NFZ na usg piersi oraz... mamulka dobry ginekolog endokrynolog (4) Czy mozecie polecic dobrego ginekologa- enokrynologa z Rumi, Redy, Wejherowa,... :) Hipercholesterolemia rodzinna - jak się dostać na program leczenia? (1) Czy ktoś z forumowiczów wie, jak się dostać na program leczenia... Karoll proktolog kobieta (2) proszę o namiary na lekarza proktologa ale kobiety w 3-mieście.,bo wszędzie... Anna ginekolog w gdańsku do prowadzenia ciązy (8) Witam, polećcie mi proszę jakiegoś w miarę kompetentnego lekarza do... paula01 Gdzie w Gdyni dentysta na nfz z miarę krótkim czasem oczekiwania (2) Tak jak wyżej czy gdzieś w Gdyni jest dobry dentysta do którego nie trzeba... Ciekawa20 Gdzie w Gdańsku usg kolan? (14) możecie doradzić, gdzie w Gdańsku w miarę tanio i dobrze można zrobić usg... mama_wiki Czy mosty protetyczne moga byc refundowane przez NFZ? (3) Zastanawiam sie czy takie mosty mozna zrobic sobie po jakiejs znizce czy... Sy Janina Ratnicka - Klimaszewska pytanie (5) Doczytałam się pewnej informacji. Pozwolę sobie zacytować: "jednak uważam,... Ewela25* gdzie przyjmuje prywatnie neurolog Anna Olszewska (1) gdzie przyjmuje prywatnie neurolog Anna Olszewska proszę o pomoc, dziękuję z... ~KAsia Kontakt do Szkoły Rodzenia na Klinicznej (4) bardzo proszę o podanie nr telefonu i maila do Szkoły Rodzenia na klinicznej... julka Gdzie dermatolog "na już"? (5) Witam, może ktoś poradzi, w której przychodni na szybko można się dostać do... lilla MILADNET Gdańsk Rajska - proszę o opinie. (3) Witam Chciałabym uzyskać jakieś informacje, opinie na temat Miladentu w... Aga neurolog pilnie (2) czy do neurologa trzeba mieć skierowanie skoro idę prywatnie kasia Co na katar!? (10) Proszę Was o pomoc. Od 2 tygodni męczę się z katarem i nie mogę się go... horsa Gdzie można wykonać USG TARCZYCY w Gdyni? (10) Witam Gdzie można wykonać USG tarczycy, najlepiej w Gdyni (ale może być... ela