Dziewczyny, pijmy wodę :) (4) Nie wiem czy widziałyście, ostatnio bardzo dużo pisze się o zbawiennym... KasiaNowak czy ktoś chodzi do endo berendt- obłończyk (4) ja byłam na pierwszej wizycie u tej pani doktor w endomedzie ale sama nie... anka Psycholog Gdańśk Śródmieście (6) Witam! Czy ktoś może polecić mi dobrego psychologa/psychoterapeute z okolic... Gaga
Dermatolog ze świętokrzyskiej (14) Witam, czy ktoś poleci mi bądź odradzi dermatologa pracującego w przychodni... AL Lek na ciśnienie Concor Cor i łuszczyca (2) Witam. Mam wysoki puls i lekarz zalecił mi przez tydzień brać lek Concor Cor.... Ewelina okulista/soczewki/salon optyczny .... ? (5) Witam poszukuję cenowo przystępnych soczewek kontaktowych, muszę dobrać nowe... ammala Alergolog Sopot (6) Możecie polecić mi dobrego alergologa z Sopotu. Bardzo pilnie potrzbuje... wesolka klinika kurban (2) hej ! czy moze ktoras z was miala zakladany aparat w klinice kurna? pozdrawiam aja Ratujcie życie małej Mariki, krew 0 RH + tylko 48 h !!! (1) http://gminne.info/gminne/3-letnia-dziewczynka-walczy-o-zycie-potrzebna-krew-... nascimento ginekolog (1) Znacie jakiegoś dobrego ginekologa w Sopocie i endokrynologa?? dziewczynaa ginekolog Gdynia (1) Witam! dziewczyny czy znacie dobrego ginekologa w Trójmieście? Najchętniej... Macoma tabletki przeciwpadaczkowe a tabletki na spalanie tłuszczu (7) Hej, mam pewien problem bo chce sobie kupic tabletki wspomagajace spalanie... martuchowata ginekolog i endokrynolog (3) Hej znacie jakiegoś dobrego ginekologa i endokrynologa w Gdańsku?? Jakiegoś... dziewczyna dobry Urolog z NFZ (4) Witam szukam dobrego urologa z NFZ (w Gdansku). I prosze o informacje czy... asdad Slim Green- tabletki czy ktoś stosował? (1) Jakie efekty? Zuźka Przewlekła Białaczka Limfatyczna (4) Witam, Moja Mama około3 miesiecy temu dowiedziała sie ze ma ww białaczke.... Madzik szukam psychologa (4) cześć szukam dobrej poradni psychologicznej dla dziecka. prosze o jakieś... mj_83 kolonoskopia (2) czy ktoś się może orientuje, gdzie w Gdyni można najszybciej zrobić badania... calaviolina Kanaloplastyka, sklerektomia głęboka - jaskra (1) Czy ktoś miał przeprowadzane w/w operacje. Interesuję mnie gdzie można je... xxx pytanie o odchudzanie (10) witam planuje pozbyc sie kilku kg niestety mam male dziecko wiec nie mam... ja