Gdzie najlepiej sprawdzić alergie pokarmowe? (4) Podejrzewam u siebie alergie pokarmowe i nie mogę wyczuć na co dokładnie.... Edyta Piękne nogi (4) Cześć Dziewczyny, byłam ostatnio w poradni flebologicznej, żeby usłyszeć... Aga zaburzenia wegetatywne inaczej nerwica wegetatywna badz somatyczna (31) ktos ma? wie jak z tym walczyc? ja mam juz dosc zalamana
Przychodnia Żródło Marii Karwiny (3) Witam Czy któraś z was mogłaby polecić któregoś z lekarzy POZ dla dorosłych? Anka protetyka most kompozytowy w 3miescie (4) Witam. Jezeli ktos z Panstwa mial wykonywany w 3miescie most kompozytowy na... Magda Dobry laryngolog na NFZ ,najlepiej Gdańsk-poszukuję (13) Czy może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego laryngologa na NFZ najlepiej w... kulka** Poszukuję pielęgniarki do zrobienie zastrzyku Zinacef (1) Szukam pielęgniarki na Karwinach i w okolicach, która 2 razy dziennie będzie... Basia gronkowiec złocisty (2) na skorze, w nosie... czy ktoś może wie jak się tego pozbyć? ale tak na... BaSiA12 nawracajaca grzybica pochwy (5) od kilku lat borykam sie z nawracajaca grzybica pochwy... juz nie mam na nia... mariolcia33 Dobry Ortodonta (4) Witam, potrzebuje namiary na dobrego i sprawdzonego ortodonty. Pozdrawiam Sonda Dobry Ortodonta Gdańsk (10) Witam. Mam zamiar założyć stały aparat na zęby. Znacie może jakiegoś dobrego... Paweł Kobieta odpowiedzialna w urzędzie za trucie Gdańszczan dostała nowe stanowisko!!! (1) Afera Port Service. Urzędniczka utrzymała stanowisko wicedyrektor, ale w... as badanie endoskopowe nosa (2) Jak w tytule. Czy ktoś może wie, gdzie można zrobić takie badanie ze... GOŚĆ pytanie w sprawie wizyty u ginekologa (11) Hej słuchajcie mam taką sprawę. Mam 21 lat i ide pierwszy raz do ginekologa.... dziewczyna wypisanie recepty - gdzie ? (gdynia - nalepiej witomino, centrum, działki leśne) (1) cześć dziewczyny :) mam takie pytanie, potrzebuję recepty na tabletki anty,... Asia akupunktura (1) gdzie w Gdańsku można wykonac te zabiegi? może jakieś opinie misia dr Marta SOKOŁOWSKA kontakt- PILNE (12) Bardzo proszę o telefon komórkowy bądz namiary na telefon w gabinecie w... MajowaMaja Anoreksja (1) Witajcie. Czy znacie / polecacie sprawodzonych lekarzy lub psychologów... maśka badania prenatalne gdzie wgdańsku na nfz??? (3) jak w temacie proszę o odpowiedzi,bo słyszałam ze sa drogie mam 23 lata i... ja dobry laryngolog prywatnie bądź nie (4) czy możecie kogoś polecić i dać namiary? Dziękuję ludziom dobrej woli. lokok