w oczekiwaniu na dziecko-norprolac (6) Witam wszystkie kobietki, którym bliski jest temat problemu zajścia w ciążę.... ania ortopedia w Wejherowie (1) Proszę o informację, co wiadomo o jakości pracy lekarzy ortopedów w Wejherowie? jaga Zabiegi rehabilitacyjne których brakuje (1) Witam, Tworzymy małą przychodnie rehabilitacyjną pod dotację EFS. Jakich... Dorota
JAKI INHALATOR DLA 8-MIESIĘCZNEGO DZIECKA (3) Szukam opinii nt inhalatorów dla małych dzieci. Polecacie jakiś kalarepka kto stosował blf100 (1) witam, to podobno dobry probiotyk, czy ktoś może spozywał , jak działa? kaori17 Ginegolog Ewa Kołodziejska wasze opinie. (3) Chej dziewczyny czy któraś z was była u niej na wizycie? Ja byłam ostatnio i... Dorcia83 usg 4d koniecznie przeczytaj!!!! (1) dość dobry tekst: http://etermed.pl/czy-warto-zrobic-usg-4d-w-ciazy/ malwina Plastyka brzucha (1) Plastyka brzucha.Gdzie można zrobić i ile kosztuje? niezorientowana Lekarz z uprawnieniami do badania kierowców - polećcie (3) Kończy mi się prawo jazdy w październiku ze względu na wadę wzroku i... juliacom cilest,,,, (4) czy moze ktoras brala te tabletki cilest? czy normalne jest przy nich... mmmmmmmmm co mi jest... (7) witam. mam pewien problem. od dłuzszego czasu mam krwawienia poza miesiaczka.... zawstydzona poszukuję dobrego psychologa (4) Chyba mam problemy ze sobą- szukam psychologa. czy orientuje się ktoś czy... Ja gdzie w 3mieście rezonans na NFZ? (12) Czy ktoś z Was ma jakieś info w tej sprawie? Wszędzie chyba robi się to... inka5 świadczenia stomatologicznej pomocy doraźnej zmiany od 1 kwietnia! nowy wykaz placówek (1) W związku z rozstrzygnięciem w dniu 18.03.2013 r. postępowania konkursowego o... emka86 stomatolog lek. Pawelczyk-Madalińska (1) Proszę o opinie o pani doktor jak również o gabinecie Fan-dent na Słowackiego... maria30 krótkie wędzidełko- podcięcie u dr Piotrowskiego? (26) czy ktoś był u dr Piotrowskiego z za krótkim wędzidełkiem pod językiem u... AsiaczeK_S_88 Denstysta na NFZ Gdańsk (1) Witam, czy ktoś może polecić dentystę ma NFZ Gdańsku? P. komisja lekarska zus (5) dziś dostałam wie ktoś czego mam się spodziewać?sorrki nigdy nie byłam Muminka dr Piskulak (3) Hej. Czy ktoś z Was wie czy dr Piskulak przyjemuje na nfz? albo w jakimś... miii dobry dentysta Gdańsk (2) poszukuje dobrego dentysty w Gdańsku, który ma również kontrakt z NFZ. Czy... aa