antykoncepcja (7) dziewczyny czy któraś z was używa plastrów? jeżeli tak napiszcie mi jak to... ania Endometrioza (1) Witajcie, poszukuję osób, które chorują na endometriozę i byłby chętne na... meg Błagam o pomoc! Engokrynolog NFZ Gdańsk! (15) Witam. Mieszkam w Gdyni ale tu nie ma dobrych endokrynologów na NFZ więc... Ewelina
Dentysta NFZ, ortodonta, aparat (3) Witam Czy ktoś z Was zna dobrego, z ludzkim podejściem do pacjenta... stomatolog Ortodonta w Gdyni (może być Rumia) (3) Interesuje mnie dobry ortodonta, który porządnie wykona swoją prace i nie... Iksde turnus rehabilitacyjny w Gdańsku-Sobieszewie (1) witam, coś ktoś może powiedzieć o turnusie w tym miejscu? Zabiegi, personel,... Sara operacja kręgosłupa (9) Czekam na operację kręgosłupa. Strasznie się boję. Proszę mnie "oświecić" czy... Ola EKG/RTG z poszanowaniem intymności (7) Czy są u nas przychodnie, w których nie trzeba sie robierać do rosołu, żeby... iks Dr.Irena Czech-onkolog (1) Jak można się szybko dostać do Pani doktor?Może ktoś wie czy Pani doktor ma... K.K kielichy nerkowe (1) Witam powiedzcie mi proszę co oznacza powiekszenie kielichów nerkowych w... anna Trójmiasto: poszukuje dobrego lekarza lub informacji na temat AWERSJI SEKSULANEJ (2) Nie wiem czy to dobry dział ale spróbuje tutaj. A więc tak, kocham bardzo... Gal Anonim ;) izotretyna (7) witam, czy ktoś leczył trądzik izotretynoiną? podobno lek skuteczny , ale... kaori17 Grupa Wsparcia dla Rodzin Osob z Depresja (4) Witam, czy ktos orinetuje sie gdzie w trojmiescie dziala taka grupa? Z gory... Mala Mi USG-określenie płci dziecka (14) Proszę o namiary na dobrego i nie drogiego (do 100zł) ginekologa który... maja Lekarz Psychiatra PILNE (3) Bardzo proszę mi pomóc, czy ktoś zna lekarza psychiatrę który dojechałby do... speedforyou dr Utkiewicz-opinie (1) witam, czy ktoś zna tego lekarza? przyjmuje na Grabówku, prosze o opinie kaori17 Ginekolog-endokrynolog Invicta (16) Dziewczyny, mozecie kogos polecic... najlepiej z doswiadczenia. Prosze... Tup spirala mirena (3) Witam.Spirala mirena-gdzie i u kogo w trójmieście założę dobrze i w miarę... ed Gdzie szybkie terminy do okulisty na nfz w Gdańsku? (3) Jak w temacie.Może ktoś wie. -Morenka Wyrywanie ósemek na NFZ (4) Polećcie mi bardzo dobrego chirurga ktory w ramach NFZ wyrywa ósemki domi25