wstrząs mózgu - czy jest tu ktoś kto doświadczył? (3) Uderzyłam się wczoraj w róg szafki, wstawałam dość szybko i gwałtownie a na... beth problemy w miejscu intymnym pomocy (6) Witajcie potrzebuję pomocy mam problemy w strefie intymnej.Czy ktoś wie czym... kicia20 ODCHUDZANIE, co skutecznego polecacie z apteki ? (16) Stosowałyście lub stosujecie coś co daje zamierzony efekt, oczywiście coś... *******karolina*********
Gdzie są moje piersi? (9) Po okresie laktacyjnym zaobserwowałam że bardzo zmniejszyły mi się piersi, i... nerwis usg tarczycy gdzie najtaniej ale dobrze (15) jak wyżej, proszę o namiary w gdańsku kacha LISTA FIRM UŻYWAJĄCYCH SOLI WYPADOWEJ W POLSCE (5) mapa na której oznaczono firmy używajace soli wypadowej: (nazwa firmy po... egon klawo jak POlera Choroba BRIC czy ktoś z was spotkał się z ta choroba? (1) mam pytania jak ja znosicie prosze mozna tu albo na prv Muminka Badanie TSH I TPO a zażycie eutyrox rano (15) Dziś byłam na kontrolnym badaniu tarczycy i zapomniałam i wzięłam tabletkę,bo... ania Szukam rehabilitanta - układu oddechowego / MUKOWISCYDOZA (1) Witam, jak w tytule poszukuję rehabilitanta, który zająłby się moim... Felka Gdzie przyjmuje dr Materniak - nefrolog dziecięcy - proszę o pomoc (1) Poszukuję pilnie informacji o miejscu wizyt prywatnych dr Materniaka z GUMed.... KJ Ginekolog Katarzyna Niedźwiecka - jakieś nowe opinie? (5) Warto do niej chodzić czy nie warto? Jak z prowadzeniem ciąży? Myślałam o... malinka Euro-Dent (1) ortodonta dr Lewandowski, zakładał ktoś aparat?proszę o opinię. ja Okulista w Gdańsku (1) Muszę iść na badanie wzroku, bo wzrok mi się nieco pogorszył, muszę też... amidia Do kogo złożyć skargę na farmaceutę??? (6) Słuchajcie, to co zdarzyło mi się w APtece Gemini w Sopocie woła o pomstę do... smutna Ortopeda (2) Poszukuję dobrego ortopedy w Gdańsku,córce mocno napuchło kolano i boli.... Magda Operacja żylaków w Gdyni Dądbrówce? (4) Witam, proszę o opisanie swoich doświadczeń przy operacji żylaków w... żylasta :) Co na stres bez recepty? (3) Za kilka tygodni będę miała rozprawę rozwodową, znając siebie wiem że będę... amidia ortodonta na NFZ (4) potrzebuję namiary na dobrego ortodontę najlepiej trójmiasto,dzięki ania Chirurg naczyniowy na NFZ (1) Gdzie najszybciej się dostać na skierowanie? Ewentualnie gdzie, do kogo... Asia badanie z zywej kropli krwi - gdzie? (8) gdzie w trojmiescie mozna wykonac? mama