Neurolog - najlepiej na NFZ (10) Witam. Mam bardzo częste i uciążliwe bóle głowy w okolicy skroni -... Boląca głowa dermatolog wejherowo i okolice (2) ma ktoś namiary na dobrego dermatologa prywatnego? bardzo pilnie potrzebuje mala1987 Ginekolog Gdańsk (7) Witajcie dziewczyny! Przeprowadziłam się z innego miasta i szukam ginekolog... Kasia
test na gornkowca (1) Hejka mam problemy z cerą i mialam kiedys zakazenie gronkiem, orientuje sie... seteczka Polećcie dobrego dietetyka (14) Czy możecie polecić dobrego dietetyka z terenu Gdańska? Nie chodzi mi o dietę... futuremum Ciekawy artykuł o Yasmin... (3) http://m.sfora.pl/Uwazaj-Te-pigulki-antykoncepcyjne-moga-zabic-a53130 mleczko Apteka bez recepty (2) Gdzie w Gdańsku znajdę aptekę w której jest możliwość zakupienia leku... Kasia stomatolog na nfz (1) witam serdecznie, może macie jakieś namiary na stomatologa na NFZ w okolicach... iwa38 Kardiolog swissmed (2) Czy ktoś może wskazać dobrego kardiologa w swissmedzie na abonament Maajka Dobry kardiochirurg Gdańsk (6) Czy macie może namiary na kogoś dobrego kto przyjmuje prywatnie?? Na NFZ w... Młoda mama prywatny ginekolog, który może wystawić skier. na bad.lab. na NFZ, pilne!! (4) Witam, szukam lekarza ginekologa, najlepiej w Gdyni, który ma możliwość... mysza przychodnia źródła marii - proszę o opinie (1) witam, od niedawna mieszkam na karwinach i chciałabym się przepisać do... j. zdjecie zeba na kliszy gdzie (4) potrzebuje namiarow na linii skm gdynia sopot gd.glowny dziekuje gdzie... mamagigi TO JEST JAKIS KOSZMAR!!! (5) Nigdzie nie mogę znaleźć endokrynologa na NFZ w Gdyni albo Sopocie. Obecnie... Ewelka opieka medyczna (1) Hej dziewczyny! Wczoraj tak zaciekle każda z Was broniła swoich racji co do... narzeczonaaa Ortodonta na nfz dla dziecka (5) Gdzie mozna sie zapisac do ortodonty na nfz z dzieckiem?? MM Liposukcja ultradźwiękowa (1) Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z tego zabiegu? Czy przyniósł... Asia Sulident - szukam opinii? (6) Może ktoś z Was chodzi do Sulidentu na Królowej Jadwigi? Jakie ceny? Czy... ola leczenie prolaktynemii (6) Dziewczyny dodpowiedzcie, jaki lekarz jest godny zaufania w leczeniu... Klara Poszukuje (1) witam, czy ktos wie moze gdzie przyjmuje dr. Dagmara Klasa- Mazurkiewicz??... paula