psychoterapia (4) Witam. Poszukuję dobrego lekarza, do którego chciałabym się udać na... anna akupunktura w 3m (2) Panie i panowie czy moglibyście polecić mi jakiegoś dobrego specjalistę od... Mariusz Ginekolog gdynia (3) Hej. Jestem osobą, która przeprowadzila się do Gdyni. Miałam robioną... miła
Kłopoty ze spaniem (2) Jak sobie radzicie ze spaniem bo ja nie mogę sie wyspać slabu spie duch gdzie w gdyni bądź Rumi najtaniej DOSTINEX? (3) Jak w temacie:) agnieszkaj poszukuję PSYCHIATRY Gdańsk (7) Witam, poszukuję dobrego psychiatry w Gdańsku, czy ktoś jest w stanie kogoś... Alicja88 Ginekolog przychodnia studencka (3) Mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat ginekologów w przychodni... Maja Przychodnia na ul.Wassowskiego (3) Witam,czy wie ktoś moze jak mozna sie tam zarejestrowac przez internet? Agata samotna mama (156) Witam. Jestem samotna mamą 5-letniego chłopca. Mieszkam i pracuje w Gdyni.... groszek1516 Plamienie przy CERAZETTE (10) Witam, Chciałam sie Was szanowne Panie poradzić :) Moja córka ma 10... madlenn69 Orgametril (1) Dziewczyny czy któraś z Was brała ten lek na przesunięcie miesiączki? W... Anula Ile wydajeciena dentystę (11) Ostatnio zajełam się odbudową swoich zębów. Niestety jest to strasznie... Mama123 domowy sposób na bolące gardlo (2) moze ktos zna jakis sposob na bolace gardlo ja NA SEN TABLETKI (3) moze ktos poleci dobre tabletki na sen ktore latwo kupic w aptece ja tabletki TABEX gdzie bez recepty? (13) Nie wiecie przypadkiem gdzie w okolicy Przymorza mogę dostać tabletki TABEX... mjot24 psychiatra (1) Witajcie. Poszukuję naprawdę dobrego psychiatry godnego zaufania i takiego z... pomoc USG i ortopeda / Gdańsk Wrzeszcz (5) gdzie w Gdańsku (najlepiej okolice Wrzeszcza) mogę podczas 1 wizyty zrobić... biegacz pilne - tabletki do ssania na silny ból gardła (16) Dziewczyny, pomóżcie. Byłam u lekarza, jest to tylko wirusówka, więc leczę... kijek Poszukuje NAPRAWDE DOBREGO laryngologa (5) dla doroslego na NFZ lub prywatnie moze znacie jakiegos trycjaa szukam ginekologa.. (3) ktory bedzie mnie prowadzil w zwiazku z usunieciem macicy. czy znacie moze... aga