Poszukuje (1) witam, czy ktos wie moze gdzie przyjmuje dr. Dagmara Klasa- Mazurkiewicz??... paula Gdzie w Gdansku typowanie wirusa HPV (5) Gdzie w Gdansku mozna zrobic typowanie wirusa HPV czy jest to refundowane... ania0385 o matko i córko trzymajcie mnie. (6) Kobiety ile Wy macie lat, że wierzycie w diety cud, cudowne plastry, tablety... głupota ludzka nie zna granic
Rtg płuc - osoba dorosła. (3) Hej, mam pytanko - wyrabiam sobie książeczkę zdrowia - od jutra 3 dni... Asia Chirurgia. (4) Chciałam dowiedzieć się, czy nadal jest przychodnia chirurgiczna w Szpitalu... Joanna dieta płynna po operacji (2) za kilka dni będę miała operację na żoładek i potrzebuję podpowiedzi jak ma... misia dobry stomatolog na Morenie (7) Szukam dobrego stomatologa na Morenie lub w pobliżu. BasiaK Dermatolog-Gdańsk, Pruszcz Gdański (1) Może ktoś polecić dobrego dermatologa w Gdańsku lub Pruszczu Gdańskim.... Dorota poszukuje gdzie przyjmuje enokrynolog (15) poradzcie prosze gdzie przyjmuje prywatnie dr.Babińska dr.Sworczak lub dr... asko szczepionka przeciw rakowi szyjki macicy za 750 zł ;-( (6) dzisiaj byłam z córką u lekarza i zaproponowano mi szczepionkę przeciwko... zdegustowana aparat ruchomy cena? (6) witam pytanie do kogos kto w niedlugim czasie zakladal aparat ortodontyczny,... hashi Czy wy tez tak sie czujecie??? (3) CZesc Dziewczyny, nie wiem,co wisi w powietrzu. Ja od wczoraj wymiekam. Glowa... maja Ginekolog Gdańsk (1) Witajcie dziewczyny! Przeprowadziłam się z innego miasta i szukam ginekolog w... KAsia. Szukam ginekologa ( prywatnie ) tylko po receptę na tabletki (4) Szukam ginekologa ( prywatnie ) tylko po receptę na tabletki. Znacie... Gigi walka z NFZ - pomoc dla Wiesława (4) w skrócie: wujek mojej koleżanki zachorował na raka gruczołu krokowego,... sprawiedliwość Endokrynolog (11) Hej :) Czy ktoś zna bardzo dobrego endokrynologa w 3mieście ??? najlepiej na... Adzia owulacja , bezpłodność (4) Witam, poszukuje dobrego specjalisty, ginekologa który by się zajął moją... zrozpaczona dr Korzecka - proszę o opinie (1) prosze o opinie na temat pani dr.chcemy isc na bilans.czy ktos byl... mamuska Pilne! Dobry Endokrynolog NFZ GDYNIA!!! (7) Szukam pilnie endokrynologa! Są tu różne wątki na temat endokrynologów ale... :) E :) Jest tu ktoś chory na BRIC? (1) proszę o kontakt Muminka