szukam ginekologa.. (3) ktory bedzie mnie prowadzil w zwiazku z usunieciem macicy. czy znacie moze... aga prośba (3) może ktoś mi polecić dobrego i przystojnego psychiatrę z Gdyni . garbata66 neurolog Małgorzata Cybulska (3) Chciałabym poznać opinie o dr Małgorzacie Cybulskiej neurolog, która... Majka
Gabinet Stomatologiczny Dziunko Elżbieta i Michał - proszę o opinie. (1) Witam, mam pytanie do osób, które chodziły bądź chodzą do tego gabinetu. Czy... Ala Endokrynolog pilnie poszukiwany (3) Dziewczyny szukam endo ale naprawde sprawdzonego i dobrego niestety mam... domi25 Endokrynolog NFZ z Gdyni. (1) Witam. Szukam dobrego endokrynologa z Gdyni. Obecnie chodzę do dr. Butalewicz... Ewelina Invicta-cena wizyty (dr Stencel) (6) witam, czy orintujecie się jaki jest koszt wizyty (łącznie z USG) w Klinice... Ewa cos na stawy (8) poleccie proszę jakies sprawdzone preparaty (najlepiej tabletki) na bóle... niezalogowana MRI kolana - pilne (1) Witam serdecznie. Bardzo proszę o wykaz przychodni specjalistycznych, ktore... Ula leczenie zebow na nfz czy jescze gdzies jest ? (12) witam ostatnio codziennie boli mnie zab wiec poszedlem do przychodni na... marek urolog (2) Gdzie teraz znależć urologa w Gdańsku? Pilnie potrzebuję pomocy a nie wiem... hafner psychiatra - jeszcze dzis! (2) Macie moze namiary na psychiatre ktory przyjmuje prywatnie i jest opcja,ze... Bronka dobry psycholog NFZ Gdańsk? Zna ktos? (11) Nie radzę sobie z własnym problemami, wiecznie jestem przygnębiona. Nie... ananas chirurg szczękowy- poszukiwany (9) czy ktoś zna może dobrego i sprawdzonego chirurga szczękowego do usunięcia... crazy_191 Wczasy Odchudzające (1) Polecam wczasy odchudzające z dietą oczyszczającą w Hotelu Miłomłyn Zdrój na... totess Opieka onkologiczna dla zdrowej osoby (2) Znajduję się w grupie podwyższonego ryzyka zachorowania na nowotwór ze... ja lek. wet. Marcin Rogalski (3) Poszukuje namiarów na weterynarza Marcina Rogalskiego. Jeszcze 3 tyg. temu... poszukująca Ginekolog (7) Jakiego polecacie ginekologa w przychodni na Chałubińskiego? ona niedoczynnosc tarczycy i hashimoto (27) mam pytanie czy sa na forum jakies osoby z ta przypadloscia? dowiedzialam sie... hashi Dermatolog NFZ. (5) Szukam dobrego dermatologa, który szybko (max. w przeciągu miesiąca) mnie... Olga