dr.Dorota Papińska - Stachowiak gdzie na NFZ ? (9) gdzie przyjmuje dr Stachowiak na NFZ?wiem, że prywatnie przyjmuje na... ivvka Piotr Wiśniewski endokrynolog (1) Czy ktoś zna tego lekarza? Jak wrażenia? Czy warto iść do niego na wizytę z... Ania Tabletki antykoncepcyjne - Syndi - 35 (30) Czy któraś z was brała kiedykolwiek te tabletki albo coś o nich słyszała ?? ~Kuna
aparat ruchomy dla doroslych (12) mam pytanie czy jest na forum jakas osoba dorosla noszaca aparat ruchomy? i... hashi Gdzie w Gdańsku RTG ręki? (1) Wiecie może jakie terminy są na RTG w szpitalach w Gdańsku? Gdzie wykonują... AsiaczeK_S_88 Dermatolog (6) Witam. Jestem studentką i potrzebuję pilnej wizyty u dermatologa, niestety... Anne cytoligia nie robilam mam 25 lat (6) hej jak w temacie. a u ginekologa bylam jak mialam 16 lat raz potem juz... emka Kardiolog na NFZ Gdynia.. (2) Gdzie znajdę w Gdyni kardiologa, do którego nie ma długiego czasu... MamaKlaudii włosy!! (5) ma problem bawię się włoasami, do takiego stopnia ze wyrywam je przez to. czy... załamana endokrynolog nfz i prywatny (9) witam, czy orientuje sie ktos gdzie aktualnie trwaja zapisy do endokrynologa... hashi sushi Szukam dobrego ginekologa okolice Rumia-Gdynia (5) Co ma fajny sprzet USG jest mily i sympatyczny moze byc facet Ania TANI DOBRY STOMATOLOG-SOPOT (3) Witam!!!! Moze ktos poleci taniego i dobrego stomatologa w Sopocie? Ola bezpłatny lekarz rodzinny (2) czy ktoś może mi pomoc - jestem zameldowana w Gdańska ale mieszkam w Gdyni... Renka dentysta na fundusz :) (4) Witam, czy ktoś z Was orientuje się gdzie poza Miladentem w Gdańsku usuwają... Aga Medica Polska-ma ktoś?? (9) Jesli tak to poszukuje w jakiej placówce ich przyjmuje ginekolog... Agnieszka Pytanie (1) Co oznacza biała opaska na ręce czekającego pacjenta na sorze? ela Poszukuję dobrego ortopedy/fizjoterapeuty od kręgosłupa (3) Witajcie, szukam dobrego ortopedy - mam skrzywiony kręgosłup. A może... kregoslup Choroba na całe życie... (1) Cześć, Zwracam się z prośbą i pytaniem do osób które chorują na ziarniniaka... Bogna0405 Ktoś stosował tą dietę?? (7) Dziewczyny czy któraś z was stosowała dietę 3D Chili dużo czytała o niej i... karolina1985 dermatolog-przychodnia przyszpitalna na Powstancow Warszawskich Gdańsk (5) Witam serdecznie, jestem umowiona na wizyte do poradni dermatologicznej w... magda