polećcie najlepszego specjalistę od nerwic (2) najlepiej mężczyznę, prywatnie sąsiadka SWISSMED (2) Szukam opini o SWISSMED. Czy ktos tam sie leczyl Nesto Badanie - Atopowe Zapalenie Skóry (7) Szanowni Państwo, Poszukuję osób zmagających się z Atopowym Zapaleniem... medple
Badanie HRT (4) Witam, czy ktos moze wie gdzie robia badanie wzroku HRT, bo do Akademi nie... DD Lekarz (1) Witam ;-)) w przychodni na Wejherowskiej ktory internista jest dobry?? cisowianka gdzie najtańszy d*phaston? (14) Jak w temacie. Wiem ze w aptece Gemmini 32zł, w doz ok 31 a może gdzieś... 06.2013 Utrata pamięci po trepanacji czaszki - szukam pomocy (15) Może ktoś będzie w stanie mi pomóc.. Mój brat 29 września (niecałe 2... Melodia szkoła rodzenia NFZ Gdynia (3) Witam, Czy któraś z was może chodziła do szkoły rodzenia z NFZ ? jeśli... amatorka ;) Esperal (3) Ma ktoś może kontakt do lekarza, który wszywa esperal? Czy to musi być chirurg? kzm laryngolog z maszyną do płukania ucha- Gdynia (3) kto zna takiego w Gdyni? kas pękające krwinki (1) Witajcie Czy może mi ktoś polecic dobrego kosmotologa, dermatologa musze... Elzbieta prolaktyna (11) Witam. Może któraś z forumowiczek miała podobny problem... Od około 4-5... kobieta_25 nnt kto zna dobrą klinikę dentystyczną z częściową refundacją nfz? (4) jak w temacie, znacie może klinikę/dentystę, który robi kompleksowo i... marta Ginekologia (2) Gdzie w Gdansku mozna usunac miesniaki. Nesto chirurg naczyniowy na nfz poleccie kogos (3) Jak w tytule, mamaalanka Korona pełnoceramiczna (11) Witam, mam pytanie czy któraś z mam może polecić jakiegoś dobrego stomatologa... Liluś Gdzie przyjmuje doktor Wyszomirska? (10) Czy ma prywatny gabinet czy pracuje tylko w jakimś ośrodku? kkasia1 drenaż limfatyczny (2) Witam. Mam mocne postanowienie zgubienia 10kg i trochę pieniążków zebranych... :) Nadmierne owłosienie, proszę o polecenie endokrynologa (4) Interesuje mnie tylko Gdańsk, najlepiej kobieta. małpka okulista nagle (2) a czy studencki jeszcze działa? bo był już do zamknięcia boberek