okulista nagle (2) a czy studencki jeszcze działa? bo był już do zamknięcia boberek okulista nagle (3) gdzie sie udać do okulisty w Gdańsku z nagłym przypadkiem? boberek Ortodonta na NFZ Gdańsk (3) Witam ! Poszukuję ortodonty na nfz w Gdańsku, może miałby ktoś jakieś... Bet
proszę o radę - tarczyca (4) 7 lat temu miałem operowana tarczycę, wycięto mi guza wielkości pięści który... robob Dentus z Osowy - gdzie teraz? (3) czy wie ktos, gdzie sie przeniosl osowski Dentus ? albo moze komorke ktos... agata Wstydliwy problem (8) Dziewczyny pomóżcie, mam dziwne swędzenie, pieczenie i upławy takie... wesolka Laboratorium analityczne (2) Gdzie najtaniej i najlepiej wykonywać badania które zlecają w ciąży. Chodzi o... dumel refluks żołądka (14) witam znacie może jakies dobre i skuteczne metody na leczenie refluksu... meggi rozwarcie wewnętrzne szyjki (14) Czy ktos mial cos takiego? Udalo sie dotrwac do terminu? _dee_ Stomatolog w weekend - pilne - gdzie (9) kto wie gdzie przyjmuje stomatolog w weekend - mój ząb szaleje :-(((((((( Ja dr Anna Omernik na NFZ (5) Czy ktos wie gdzie przyjmuje dermatolog dr Anna Omernik na NFZ mmm fizjoterapeuta (2) Mam pytanie, czy może w Koleczkowie lub okolicach znacie dobrego... APKM dr Królikowska- Kobierska, koszt wizyty (7) Hej dziewczyny.Czy ktoras z Was byla na wizycie u pani doktor w Gdansku, w... kas_44 Usg prenatalne (14) Ogólnie sie dzisiaj zalamalam poszłam prywatnie do lekarza ponieważ jestem w... Ania ginekolog lenckowska - usg genetyczne (19) witam! czy któraś miała robione usg genetyczne przez dr lenckowska? czy... przyszla mama solarium natryskowe - poproszę o opinie (9) Witam. Zastanawiam się nad wizytą w solarium natryskowym. Byłabym wdzięczna... KateZ dobra kobieta ginekolog w gdyni(nie prywatnie) (2) jak w tytule... wstydliwa86 Szukam dobrego dentysty chirurga (3) Nie szukam kogoś,do kogo trzeba czekać po 2 tyg.Mam do zrobienia,kilka... AgnieszkaS Poszukiwany DOBRY dermatolog (1) JW. Moze ktos z was zna kogos takiego. Naklepiej z gdanska i jeszcze jeden... Gosi@ Dentysta p. Andrzejewska Monika (1) czy ktoś kojarzy dentystę p. Monika Andrzejewska?? Ok 10 lat temu przyjmowała... Lolka