Hej, czy może słyszeliście coś o studentmedzie ? (1) Czy macie własne opinie?, Czy może znacie kogoś czy ktoś korzystał z ich... Magda stomatolog dla dorosłych (2) polećcie mi jakiegos stomatologa dla dorosłych który chociaż częściowo robi... asienkaj Poranny kaszel (2) Od ponad 4 lat męczy mnie poranny kaszel z odkrztuszaniem, czasem z krwią.... Pan Kaszel
Jestem w ciąży-potrzebuje ginekologa do prowadzenia ciąży...PILNIE (26) Dziewczyny polećcie mi dobrego ginekologa! Dużo czytam o doktorze Branickim... agusia-gdansk Co się dzieje w Gdańsku z powietrzem? (2) Od dłuzszego czasu poziom pyłu zawieszonego jest przekroczony. Dziś... Majka Lekarz sportowy - Pilne (1) Jak w temacie. Potrzebuje dostac się do lekarza sportowego. Może byc... Sportowy chłopak Ortopeda Michał Baranowski ktos byl? prosze o opinie (3) nie ma zadnych opinii w internecie ;/ a najszybciej sie tam z paula na jutro... Risika Nowa w Gdyni -w ciąży szukam dobrego ginekologa (30) Witam właśnie sie przeprowadziłam do Gdyni gdy okazało sie ze jestem w ciąży... Agata Badanie krwi - po godz. 17 (10) Czesc Dziewczyny! Czy mozecie polecic laboratoria w Gdansku, w ktorych... Gosia Dobry stomatolog pilnie poszukiwany (5) Witam ! Kto może polecić dobrego dentystę.Mam trochę do zrobienia... Ewa HSG w Kolbudach (1) Cześć Dziewczyny, Dostałam skierowanie na hsg ale w szpitalach nie przyjmują... E_w_a Gdzie na zajęcia jogi? (8) Dziewczyny może wiecie gdzie w okolicach Chełmu , Ujeściska prowadzone są... megan bol nad garstka (4) moze ktos tak mial,boli mnie juz miesiac czasu nad garstek doszedl jeszcze... magda Ortodonta w Gdyni z NFZ - gdzie? (1) Witam serdecznie :) Bardzo proszę o namiary na ortodontę w Gdyni , gdzie... aga27 Bolerioza... (9) Czy ktoś z was wie coś o tej poradni http://www.pcchz.pl/index.php ? Czy... kkasia1 Dermatolog łuszczyca atopowe zapalenie skóry POMOCY (7) Szukam sprawdzonego dermatologa ktory specjalizuje sie w łuszczycy, atopowym... IwonaMarcysia Jak odczytać płytę z badania USG (8) Dziewczyny!!! dostałam wczoraj płytkę z badania USG ale nie mogę jej odczytać... Hexusia ginekolog na nfz gdańsk przymorze (13) cześć, szukam dobrego ginekologa (najlepiej kobieta) na przymorzu na nfz. do... onnna Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna SPZOZ Aleja Zwycięstwa 39 - proszę o opinie (2) Witam Jestem omówiona do ortodonty w tej przychodni. Czy ktoś korzysta z... eroll poszukuje dobrego pediatry na NFZ (6) poszukuje pediatry na nfz , który interesuje się dzieckiem, przeprowadza... belka83