nerwy (12) jak walczyc z nerwami?? czy ktos zna jakies sposoby na to aby nie podchodizc... chora zaburzenia sensoryczne SI (6) czy wiecie moze gdzie mozna przeprowadzc takie badania na NFZ? i jakie trzeba... mamamama Tomograf klatki piersiowej - szybko (9) Witam serdecznie Musze mieć jak najszybciej wykonany tomograf klatki... Aga
Endokrynolog poszukiwany (14) Pilnie szukam endokrynologa który porzadnie zajie się leczeniem hormonów po... domi25 Ginekolog w Lux Med Gdańsk (7) Czy możecie mi polecić dobrego, sprawdzonego, profesjonalnego ginekologa w... kobieta Silny ból...... (7) .....w okolicach zołądka? co to może być? trzyma od paru dni ok 2-3razy... Ona prośba o polecenie sprawdzonego proktologa w Gdańsku!!! (2) po porodzie mam straszne problemy z hemoroidami- wcześniej tego nie miałam... obolała ;) stomatolodzy: dental heaven w nowym porcie i para-dent na chrzanowskiego? (3) Dziewczyny, czy wiecie cokolwiek o jakosci uslug oferowanych w: 1)... kijek stomatolog i ginekolog na pg (2) Cześc czy wicie czy jeszcze jest stomatolog i ginekogol w przychodni dla... ala cukrzyca - koszt miesieczny (6) Witam, dziewczyny orientujecie sie moze jaki jest calkowity, miesieczny koszt... mamamama czerniak (3) czy ktoś wie gdzie można zrobić diagnostykę zmian na skórze, najlepiej na... majax leczenie kanałowe (8) Witam, czeka mnie leczenie kanałowe zęba i chcialabys sie was zapytac czy to... boidudek Endokrynolog NFZ (1) Orientuje się ktoś w których gdańskich przychodniach przyjmują lekarze... Caroll Sinomarin - gdzie dostanę? (5) Byłam w pięciu aptekach, ale nie mają tych kropli. Moze ktoś wie, w której... mama dobór soczewek torycznych (2) Polećcie okulistę/optyka który dobiera soczewki kontaktowe toryczne. Jaki... asia szukam chirurga naczyniowego (3) szukam chirurga naczyniowego w gdyni,może być na NFZ,lecz nie... kropka AKCJA KRWIODAWSTWA (1) Po raz kolejny Policyjny Klub HDK w Gdyni wspólnie z Wydziałem Studiów... Wolontariusz leczenie kanałowe czy wasi dentyści też tak liczą? (23) mam wycenę leczenia kanałowego ząb liczy 4 kanały maja być trzy wizyty... agnieszka Poszukuję dietetyczki! (6) Poszukuję dobrej dietetyczki, czy możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję. Ola dermatolog dla dorosłych na NFZ (3) dziewczyny możecie kogoś polecić?? i czy trzeba mieć skierowanie i ile się... Madziuska2