w jakie dni i gdzie przyjmuje dr Bałanda? (2) W jakie dni i gdzie przyjmuje dr Bałanda? jolkaz Poszukiwany DOBRY ortopeda spec. chiriurgia ręki (4) Witam, Szukam dobrego ortopedy w Trójmieście specjalizującego się w... Maks86 wartix (1) Nie działa 100 %, stosowałem kilka razy i nic nawet skóra nie jest... maniek333
Czy ktoś wie, czy... (2) przyjmuje gdzieś dr Andrzej Lipniewicz? Do tej pory pracował w przychodni... A. neurolog dr Matheisel (6) Chciałam spytać czy w/w dr jest godna polecenia, jeśli tak to gdzie przyjmuje... syrenka83 Ginekolog na NFZ w Wejherowie lub Redzie (2) Witam ! Dziewczyny, czy wiece gdzie na NFZ przyjmuje jakis dobry ginekolog... olimpia20111 pilnie dobry ginekolog bliżej gdańska głównego orunia kowale (1) witam, mieszkam na os Nowy Horyzont potrzebuje namiar na dobrego ginekologa... agusia-gdansk Dobry stomatolog na NFZ Zakoniczyn, Orunia, ale niekoniecznie :) (1) Proszę o poradę :) Anna Stomatolog w NCM na Świętokrzyskiej? (1) witam czy przyjmuje tam stomatolog, jeśli tak czy na nfz? prosiłabym o nr tel Ania szukam dobrego ginekologa- endokrynologa (9) Czy mozecie polecic dobrego ginekologa- enokrynologa z Rumi, Redy, Wejherowa,... :) Nuvaring (8) hej :) Używa może któraś z forumkowiczek tego krązka:P? 19.10 załóżyłąm... Krążkowa Ginekolog Beata Królikowska - Kobierska (9) Cześć dziewczyny, Chciałabym się do ww. doktor umówić na wizytę niestety... kacha endokrynolog (4) prosze mi polecic dobrego (i taniego!) prywatnego endokrynologa wiesiek ja i .....ZUS (6) Witam dostałem list z ZUS, że ponownie nie zgadza się z decyzją lekarza... kamilneo jaskra - szukam lekarza (3) jw mozecie kogos polecic? zuzanka88 Poszukiwany okulista (1) Szukam BARDZO dobrego okulisty najlepiej w Gdyni jeśłi macie podeślijcie... domi25 rehabilitant poszukiwany (10) Witam. Pytanie do mam ktore z doswiadczenia moga kogos polecic. Pediatra... periri badanie GBS w ciąży. GDZIE WYKONAĆ? (6) Witam, dostałam polecenie od swojej lekarki wykonania badania GBS jako że... A K psychoterapia?? (19) Proszę o pomoc. Czy znacie w Trójmieście jakąś placówkę,w której można... dissappointed Ginekolog-położnik , Okolice osiedla Pogodne (1) Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza ginekologa do... dumel