Dr Mazurek(ortopeda) gdzie przyjemuje na NFZ ? (2) Bardzo proszę o info , pilnie bym chciała umówić córkę. Jak nie na NFZ to... Mamuśka1 Szukam diobrego chirurga do usunięcia guzó jelita grubego (5) Jak w tytule....może ktoś miał doczynienia z tym tematem, może ktoś ma do... Pyzucha ginekolog wejherowo (5) Namiary na dobrego ginekologa z Wejherowa, najlepiej babki (jaka cena za... mala1987
ginekolog gdańsk prywatnie, jakie są aktualnie ceny??? (7) dziewczyny muszę pójść do ginekologa, w zasadzie potrzebuję tylko... demolka Atoperal dla dzieci? (7) Dostałam próbki produktów Atoperal. Są niby dla atopowej skóry, ale... Radosna dr Bałanda - ktoś rejestrował się ostatnio? (2) Witam, czy któraś mama w ostatnich dniach zapisywała się do dr bałandy? od... kasia W której przychodni są w miarę krótkie terminy do laryngologa ? (13) W Gdańsku, czy to marzenie ściętej głowy? Z dzieckiem oczywiście:) kkasia1 dobry ginekolog - szukam (12) hej szukam dobrego ginekologa ( z NFZ ale moze byc rowniez prywatny) z... Agata85 lekarz urolog (4) proszę podajcie namiar na dobrego urologa który pracuje w szpitalu, z NFZ... misia Jaki balsam dla skóry atopowej? (42) Moja córeczka ma atopowa skore, bardzo sucha. Emolium, oilatum odpadają bo... mymble Gdzie najszybciej zrobić rezonans magnetyczny? (3) na NFZ, ze skierowaniem. Orientuje się może ktoś? Z góry dziękuję Asia Kolonoskopia u dr Ireneusza Marciniak, proszę o opinie... (1) Mój trzy i pół letni brat musi mieć kolonoskopię. Mieszka w Wejherowie ale... juliacom brak zaświadczenia o ubezpieczeniu (8) Witam, czy ktoś wie może jakie konsekwencje grożą pracodawcy który na wyraźną... Kaja Gdzie wyrobić książeczkę zdrowia sanitarno-epidemiologiczną? (7) Witam! Jak w temacie - gdzie można wyrobić książeczkę zdrowia... Kociakiewicz Pilnie, doktor Chojnicki NFZ (11) Wiem że przyjmuję ( chyba wiem) w Kolejowym na NFZ, ale czy macie jakiś... nitusia25 dr Nina Dziarmaga-Piasecka - neurolog (3) Witam, czy ktoś z Was jest/ był pacjentem tej pani dr? Jakim jest lekarzem?... lila szukam ginekologa (1) Chciałabym pójść na wizytę i badanie cytologiczne. Szukam jednak ginekologa,... Asia Konsultacje ginekologiczne na telefon. (6) Znacie moze numer na jakąś infolinie gdzie dyzuruje ginekolog? Chciałabym... Bombelkowa stomatolog (3) szukam stomatologa który rozumie, że można bać się wizyty u dentysty a przy... amelia Tarczyca (8) Witam poszukuje dobrego endokrynologa w Gdańsku najlepiej w okolicach Chełmu... anntar