Gdzie zrobic USG piersi na NFZ? (9) j.w. wiecie moze?? gosia wady wrodzone serca gdzie leczyć po 18 roku życia (1) po raz kolejny powraca temat braku kontraktów dla UCK w Gdańsku Jedyny... mariolaxxxxx gin Matkowski - prosze o rade (6) Witam! Czy orientujecie sie gdzie obecnie przyjmuje doktor? Czy przyjmuje... przyszla mama
jakie saceny za wizytę u ginekologa? (4) Dziewczyny jakie są teraz ceny za wizytę w prywatnych gabinetach... jen83 Klinika Kurban aparat - proszę o opinie (1) Zakupiłam aparat stały z gruponu. Czy ktoś z Was korzystał z usług dr... Marzena psychiatra w Gdansku(depresja) (4) proszę o namiary na solidnego, kompetentnego psychiatre w Gdansku , najlepiej... matylda ANNA SASS pediatra - PILNE (7) Witam, prosze was o jakis kontakt do Pani dr, mam numer z forum 606989070... MajowaMaja Padaczka skroniowa a ... (5) Padaczka skroniowa a orzeczenie o niepełnosprawności? uważacie że chorując... Judyta gdzie do endokrynologa na NFZ? (2) witam potrzebuję jak najszybciej dostać się do endokrynologa na skierowanie... Mała757 wypadanie włosów- dermatolog potrzebny (2) czy ktoś zna dobrego dermatologa, który potrafi zatrzymać skutecznie... calaviolina Polećcie dobrego ginekologa z LUX MEDU (53) Polećcie dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży i tak żeby ogólnie się znał... Patrycja89 Pytanie do osób leczonych ortodontycznie oraz Ortodontów (1) Mianowicie, co ile ortodonta powinien przeprowadzać kontrolę czystości... MMplw poszukuje masażystki.... (1) jak w temacie szukam masażystki wykonującej masaż klasyczny, relaksujący,... Oskar32 Guzek na szyi poniżej szczęki od czego? (2) Witam Jak w temacie. asia111 oparzenie po ipl (6) czym smarować miejsca oparzone ipl-em? mysia Dr. Małgorzata Januszewska (2) Cześć dziewczyny, chciałabym się wybrać na swoją pierwszą wizytę do... Pierwszorazowa lekarz pierwszego kontaktu (1) witam, czy możecie polecić dobrego ogólnego lekarza pierwszego kontaktu w... mack Onkolog dr Ewa Szutowicz-Zielińska namiary (4) Czy ktoś z was orientuje się czy ta Pani dr przyjmuje prywatnie? na nfz... tajki stomatolog (2) Witam, możecie mi polecić przychodnie stomatologiczną, która działa w ramach... Iwona endokrynolog (3) Hej znacie dobrego endokrynologa na fundusz?? dziewczyna