Endokrynolog prywatnie jak najszybciej!!! (5) Proszę o namiary, który przyjąłby koleżankę przed świętami, gdzie i za ile?... ola lek. med. Izabela Pabin (ginekolog) (1) witam, czy któraś z Pań jest/była pacjętką pani Pabin? Chodzi szczególnie o... ka Ból podbrzusza (3) Witam Mam 16 lat. 10 dni temu miałam miesiączkę. Kilka dni temu współżyłam z... Monia P.
alergolog pulmolog nfz i prywatnie kto poleci (6) Witam mam skierowanie do alergologa podejrzenie astmy oskrzelowej kto poleci?... silne Edokrynolog (28) Pytanie pewnie podobne jak milion innych ale pod każdym pada kilka nazwisk,... gagatek Proszę o polecenie Ginekologa/Onkologa (5) Jak w temacie, proszę o polecenie sprawdzonego, dobrego Ginekologa/Onkologa.... Asia mam dość korzystania z państwowej służby zdrowia (25) mam dość korzystania z państwowej służby zdrowia... kolejki... limity...... leeloo Dobry neurolog na NFZ (10) Chciałam prosić o pomoc, czy znacie dobrego neurologa, który przyjmuje na... ewela neurolog - poszukuję (5) jezeli znacie godnego polecenia neurologa przyjmującego na NFZ (mam... blueeyes dr Preiss - potrzebuje nr telefonu (2) Znalazłam w internecie nr stacjonarny, ale zgłasza mi się komunikat, że numer... wiola1 Mlekomaty. (1) W moim mieście też zlikwidowali bo ludzie wolą mleko kupować w Marketach te z... Zofia z Bydgoszczy bulimia ... proszę o pomoc (2) potrzebuję specjalisty, żeby uporać się z problemem bulimii. zdałam sobie... -Edi- Jak przyjmuje dr Raniiszewska (1) Hej Czy ktoś się orientuje czy jutro (wtorek) przyjmuje dr Raniszewska w... Ela79 Poradnia diabetologiczna ! (1) Witam . Poszukuje poradni diabetologicznje ale prywatnej. Najlepiej gdzies w... Eweliina Odbudowa zeba ? W miare tanio ? (1) Hej, Złamał mi się ząb, dolna 5. Znacie może w miarę taniego i dobrego... Mika Chirurgia ręki PRYWATNIE - ile kosztuje zabieg usunięcia dodatkowego paluszka u dziecka? (4) Jak w temacie - Bardzo proszę o wiadomość, jeśli ktoś ma za sobą taki zabieg... monika:-) Maść chińska Musk Hemorrhoids Ointment (2) Poszukuję tej maści, gdzie na terenie Gdańska bądź Gdyni mogę ją kupić ?? potrzebująca Czy ktoś korzystał z chirurga-stomatologa w REDZIE? (1) Jak w tytule...czy ktoś korzystał z tej usługii? Jakie są opinie i kogo... czarnaaga GROTA SOLNA TRÓJMIASTO (2) W Trójmieście znajduje się jedyna grota solna w sanatorium Leśnik w Sopocie.... mk Turnus rehabilitacyjny od 03.01.2013 (1) Witam Wybieram się do Fali od 03.01.2013 r. , czy ktoś też jedzie w tym... ola73