Wyrywanie ósemek na NFZ (4) Polećcie mi bardzo dobrego chirurga ktory w ramach NFZ wyrywa ósemki domi25 ortodonta (2) mam pytanie dotyczące jakiegoś dobrego i w miarę niedrogiego ortodonty na... iza250 białaczka po raz 3 ktoś może pomóc? (8) Mam brata w wieku lat 15 zachorował na białaczke, miał przeszczep szpiku, po... pomoc
chirurg plastyczny (3) witam poszukuje namiaru na chirurga plastycznego w trojmiescie sprawdzonego... beata Szukam dobrego lekarza psychiatry (3) Szukam lekarza psychiatry z wartościami chrześcijańskimi na NFZ . Czy ktoś... Ona Pomocy godny polecenia Androlog w gdansku-nieplodnosci męska (1) Szukam .androloga doradzcie który by pomogł .czytam fora Opinie są bardzo... Komar 1 Nogi ;( Pomocy !!!!!!!! (7) Od jakiegoś m-ca bardzo bolą mnie nogi. Jest to silny ból - całych nóg - od... Joanna zakładamy klub odchudzania (5) Witam dziewczyny chciałabym założyć klub odchudzania i zdrowego odżywiana-... Iw RTG na kliszy, gdzie? (6) Witam, czy gdziekolwiek w Gdańsku lub okolicy (nawet szerokiej okolicy) można... K. Leczenie kanałowe zęba (20) Witam, prosze mi polecic dentyste, ktory dobrze i w miare rozsądnej cenie... AL endometrioza!!! (8) Szukam osób, które nabawiły się endometriozy po cesarskim cięciu w... pokrzywdzona:( Leczenie na Zaspie (5) Witam forumowiczów, Jako że jestem całkiem nowy w okolicy (chociaż nie w... M.Brt rak trzonu macicy - czy groźny? (2) Może ktoś wie... bas psycholog (6) Witam:) mam do Was wielka prosbe,znalazlam sie w trudnej sytuacji i w zwiazku... zegarynka Nietypowe Badania Na Temat Odchudzania (1) Witajcie, Właśnie opracowuję nowe rozwiązania i prowadzę nietypowe badania w... marcin odcisk (5) Witam u jakiego lekarza można usunąć odcisk duży :) czy u ortopedy można ? ms krioterapia nadżerki (1) Hej. Miesiąc temu miałam kolposkopię, która wykazała ektopię gruczołową-... mila FEMIVAXIN, CANDIVAC- KTOS BRAL? (1) Witam, jesli bralyscie, czy byly jakies pozytywne skutki? Pozdrawiam. ala endoskopowa operacja zatok-gdzie? (2) Witam, mam skierowanie od laryngologa poparte stosowną dokumentacją, na... Lukalu Pytanie (5) Pekaja mi usta a konkretnie gorna warga w polowie czy ktos moze mi... milka43