czy do ortodonty potrzebne jest skierowanie? (3) Czy do ortodonty potrzebne jest skierowanie od stomatologa? Madzia Szukam badania na obciążenia organizmu mojego synka (2) Witam, Jak w temacie. Gdzie można zrobić badanie na obciążenia organizmu u... Magda Ginekolog - pierwsza wizyta (3) Chce się wybrać na pierwszą wizytę u ginekologa. Trochę się boję, więc... casania
kolonoskopia bez skierowania (5) czy można gdzieś w Trójmieście zrobić? pod koniec poprzedniego roku robiono... calaviolina Co zrobić by znów się chciało? (7) Witam Jakbym nie musiała, nie chodziłabym do pracy... nic bym nie robiła... załamana czy gdzies zrobie zdjecie kręgoslupa prywatnie bez skierowania? (4) moze ktos wie.Bede bardzo wdzieczna. Bylam na jagielonskiej, w Nadmorskim... daga uwaga na fervex (9) http://www.sfora.pl/Wycofuja-z-aptek-Fervex-Skazenie-mikrobiologiczne-a55957 ja Pau Darco- ktoś stosował? (1) Witam Czy ktos stosowal tę roślinę jeśli chodzi o działanie antyrakowe... paulina Wada odbytu - przetoka kroczowa (1) Witam, U mojej 7 miesięcznej córki stwierdzono przemieszczony i zwężony odbyt... tlisiak mama z dzieckiem w szpitalu (5) Niedługo synek ma mieć wycinane migdały w Wejherowie. Będziemy tam razem i... inka5 Diagnoza integracji sensorycznej (7) Może ktoś wie gdzie wykonam diagnozę SI w Gdańsku na NFZ? Dziękuję z góry za... Asia plamica (1) Witam moja 8 letnia coreczka miała plamice,ponad miesiąc w szpitalu... Kasia licowki na zebach (4) Sposob na diasteme. Czy ktos robil? Jakie licowki sa najlepsze? Gdzie... diastema Dobry hematolog (7) Możecie polecić jakiegoś dobrego hematologa,który przyjmuje prywatnie, bo... calaviolina Jaki krem do rąk - skóra bardzo sucha i popękana? (26) jak w temacie doka Pytanie o wyniki (1) Mam pytanie czy wyniki które zrobiłam(3 miechy temu) krew kał i mocz mogą być... Ciekawa20 Gdzie najtaniej implant zęba? (1) Witam Moze ktos z was orientuje sie gdzie w dobrej cenie można zalożyc... mimi Ortodonta Gdańsk (1) Jakiego ortodontę (ze specj.) w Gdańsku polecacie? Oczywiście istotna... kasia nawracający stan zapalny dziąseł (9) macie jakies doswiadczenie w leczeniu stanów zapalnych dziąseł? początków... asia ginekolog dobry i tani (3) Poszukuje dobrego i nie drogiego ginekologa w Gdyni, fajnie też jak by to... zuzka