kto zna lekarza, który wykonuje badania na obciazenia organizmu? (2) tak jak w tytule, poszukuje LEKARZA mab MASAŻ - KTO ROBI NA FORUM? (10) Szukam osób, które wykonują masaż i dojeżdżają do klientów do domu lub... Karolinka29 Gdzie tanio w Gdyni zrobię rezonans głowy? (2) Gdzie odpłatnie fachowo i w miarę tanio zrobię rezonans magnetyczny głowy? Emilka
Proktolog (1) Witam, czy orietuja się państwo ile czeka się na wizyte w proktologa państwowo? Kasia Gdzie chirurg naczyniowy na nfz w Gdańsku? (5) Od jakiegoś czasu szukam i nic.Kiedyś był w swissmedzie,ale nfz nie podpisał... Musia problemy brzuszkowe u 2mc niemowlaka...zna ktoś dobrego pediatre? (10) mój synek ma 2 miesiące po 1 miesiącu wprowadziłam mu 1 raz dziennie po 120... syla169@wp.pl usg piersi (2) Gdzie możma zrobić takie usg w Gdańsku ? Ale ważne żeby wykonywał je radiolog aga Miladent - którego stomatologa wybrać? (2) Witam Zadecydowałam że odważę się pójść do Mildentu na Rajskiej w Gdańsku. Z... ... laserowa korekta wzroku (1) Chcę sie poddać takiemu zabiegowi. Mozę ktoś polecić jakąs dobrą klinikę i... b. szukam dentysty ktory wyrwie mi ósemke na nfz (1) hej szukam dentysty który wyrwie mi osemke na nfz blagam o jakies numery tel... marta Migrena połowiczo porażenna - szukam specjalisty który się na tym zna. (2) Jak w temacie ... bardzo potrzebuję specjalisty który mi pomoże. Lekarze... Dyta gdzie na pilates - okolice Osowy, Dąbrowej, Chwaszczyna? (2) Mój kręgosłup już wysiada a ja w ogóle o niego nie dbam i czas najwyższy coś... Dagi znieczulenie u dentysty (2) Wybieram się do dentysty. I mam takie pytanie do Was, wiecie może czy są... znieczulenia gdzie w Gdańsku można kupić inhalator pneumatyczny? (3) Czy Ktoś może wie gdzie można zakupić taki inhalator lub gdzie są sklepy z... daro ginekolog jedynie przyjmujący na nfz. (1) Poszukuję ginekologa ale na NFZ tylko i wyłącznie. Posiadam ginekologa,który... Osek kanałowe leczenie (4) hej gdzie najtaniej robia leczenie kanałowe sprawdzalam studenci AMG ok 400... Beata Proktolog gdańsk nfz (7) Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku dostanę sie do proktologa na nfz? Ona Stomatolog NFZ Gdynia (2) Witam Czy istnieje jakiś godny polecenia stomtalog znający się na rzeczy ale... Gdynia DIETA... polecacie jakas firme? (1) Witam, szukam albo dobrego dietetyka w Gdansku, albo może jakies firmy co... Przemek Potrzebny rehabilitant albo fizjoterapeuta (17) Witam! Jak w temacie- szukam dobrego specjalisty, który dobrałby dla mnie... metisse