szeptucha, znachorka itp ./ (2) witam , mam nietypowe pytanie czy korzystał ktoś z usług szpetuchy lub... Kobietka Polecicie mi dobrego ginekologa na nfz (2) Witam,od dłuższego czasu borykam się z plamieniami przed miesiączkowymi po... Paula L. Sawicki stomatolog opinie? (2) czy warto do Niego pójść... nie chcę trafić na naciągacza za kasę ale dobrego... Dagi
Dermatolog Luxmed (1) Znacie może dobrego dermatologa, ktory przyjmuje w Luxmedzie mamcia Dermatolog (4) Czy ma ktoś nr telefonu do rejestracji przychodni przyszpitalnej Pomorskiego... Mama usg jamy brzusznej (2) gdzie robią "dobre" usg w sensie dobry radiolog co patrzy i widzi. Zależy mi... misia Bypassy - kardiochirurgia - opiszcie jak się macie po.. (1) Interesuje mnie wszystko :) Metody drutowania mostka (czy to się... jagoda Poszukuję urologa (6) Poszukuję urologa,może być na nfz i prywatnie. osek laryngolog (10) witam potrzebuję podpowiedzi na dobrego laryngologa, może być z Funduszu bądź... misia ma ktoś znajomego stomatologa - prośba o krótką konsultację (3) Chodzi o to, że mam do zreperowania szóstkę i byłam u dwóch różnych... Dagi Tomografia komputerowa - gdzie? (7) Teściowa musi mieć zrobioną TK możliwie szybko, ma skierowanie od... żaba dyskopatia (6) Czy któraś z forumowiczek na to cierpi? Ja dowiedziałam się na dniach i... -ala82 Czy soczewki kontaktowe z allegro bezpieczne??? (6) Biorę ślub za 4 miesiące i chcę kupic soczewki kontaktowe, poniewaz mam wadę... Zakłopotana PILNE ktory ginekolog przyjmie mnie jutro od reki (4) Dziewczyny, mam chyba zapalenie przydatkow. Pojde jutro do lekarza ogolnego,... A. helicobacter- dawkowanie leków (2) Czy oba antybiotyki przepisane przez lekarza trzeba łykac jednocześnie czy... zainteresowan REUMATOLOG (3) polećcie mi proszę dobrego lekarza reumatologa, takiego który wart będzie... mania Czym leczyć "zimno"? (15) Dziewczyny co byście poleciły na opryszczkę? Znowu mi paskudztwo wyskoczyło,... Malina Spotkanie osób walczących z ED? (1) Mam 21 lat,studiuje iwalcze z zaburzeniami odzywiania. Moze sa na forum osoby... Enigma21 Płytki krwi. (2) Mój tata w 99% ma białaczke , do leczenie potrzebne sa płytki krwi , gdy... Ewelina ginekolog, dziewczyny proszę o pomoc. (3) Witam, na co dzień mieszkam za granicą a do trójmiasta przyjechałam tylko na... Laura