Dentysta w Gdyni - proszę o pomoc (4) Szukam dobrego dentystę w Gdyni, najlepiej bez asystentek bo nie dość że się... Novia8 chirurg plastyczny - operacja biustu (12) witam, Czy macie jakieś doświadczenie z chirurgiem plastycznym? Po ciąży... Ona gin na Jeleniogorskiej(ujescisko) (33) pytanie do zorientowanych: jacy ginekolodzy przyjmują obecnie w poradni K... niezorientowana
Bezpłatna analiza składu ciała (1) Centrum Dietetyczne EFEKT oraz ENDOMED zapraszają na bezpłatną analizę składu... Efekt Centrum Jaki internista - Kołobrzeska? (4) Witam, czy mógłby ktoś polecić mi dobrego lekarza rodzinnego w przychodni na... Usiaa Seksuolog na NFZ Gdynia,wejherowo? (1) Witam,czy ktoś z Was może mi polecić seksuologa na NFZ? W wejherowie lub w... Kiwii stożek rogówki (1) czy ktoś ma takie schorzenie wzroku,, stożek rogówki,,czy jest po zabiegu,... Aga masaże kręgosłupa na NFZ (1) gdzie na masaże ze skierowaniem żeby nie były płatne Ania rejonizacja (5) mam pytanie do kogoś kto zna temat , przeprowadzilam sie z Gdańska poza... zuza Ginekolog-przychodnia zdrowia Gdynia Dąbrowa (4) Proszę o opinie o ginekologach z przychodni na Dąbrowie. Nie znam... kobieta Dr M. Piątkowski - Klif-med (1) Wiem, że wątki dotyczące dr są już na forum, ale nie znalazłam informacji na... Niunia Dobry laryngolog na NFZ- nie mam pojęcia (: (3) Witam Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa dla dorosłych? nigdzie nie... poszukująca TIGER GYM- kto się orientuje? (3) Witam Chciałabym zacząć chodzić ćwiczyć niestety nie wiem na co powinnam... jola Ginekolog-Endokrynolog poszukiwany (12) Dziewczyny pomóżcie. Niedawno przeprowadziłam się do Trójmiasta i muszę... Avka Gdzie szukać pomocy przy niepełnosprawnym? (2) Jakie instytucje zajmują się pomocą przy niepełnosprawnym. Potrzebuje osoby... Annnkaa Dobry ginekolog - Przychodnia Swietokrzyska (4) Witam Napiszcie proszę, którego ginekologa najlepiej wybrać w Przychodni... anioleczek DAYLETTE - antykoncepcyjne (1) hej dziewczyny - gdzie w Gdyni kupujecie tabletki antykoncepcyjne Daylette i... ~Judy dr Birkholz ginekolog Swissmed (1) Chciałabym poznać opinie Pań, które się u niego leczą lub miały operacje. Z... Daria Czy w Szpitalu Studenckim jest nadal dyżur okulistyczny (od 15 do 21)? (2) Czy ktoś wie? Roberta Opóźniony rozwój mowy - darmowa diagnoza (1) Jeżeli wśród użytkowników forum są rodzice niepokojący się rozwojem mowy... Marlena Herman