Dr Sova, dr Sławomir Piotrowski czy dr Cieszyńska - który laryngolog lepszy dla 3,5-latka? (5) Poszukuje dobrego laryngologa (Gdańsk, Sopot,Gdynia). Synek ma przewlekły... Mama 3latka laryngolog gdynia nfz (1) Którego laryngologa na NFZ polecacie w Gdyni ? (dla dorosłej osoby) Annika Endokrynolog INvicta jakie ceny (2) Hej, czy ktoś orientuje się jakie są ceny za wizytę i usg u endokrynologa w... alex836
Na wyniki badań czekała prawie rok, okazało się, że ma raka. Jest kontrola (2) http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635060624915931220.jpg... kapen pomozcie..kto ma implant zęba? (1) Jestem 15 dni po zabiegu wszczepienia implantu - dolna siodemka. W pierwszym... brygida wrzody zoladka i dwunastnicy (5) gdzie można wykonać gastroskopie na NFZ lub prywatnie u dobrego specjalisty... katarzyna chirurg dziecięcy gdańsk (3) czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego chirurga dziecięcego ....muszę się... czarnula Konrad Chełmiński laryngolog NFZ (1) Wie ktoś może czy laryngolog dr Konrad Chełmiński przyjmuje gdzieś na NFZ ?... Annika RTG klatki piersiowej w sobotę (2) Czy kojarzycie gdzie w Gdańsku zrobię RTG klatki piersiowej jutro (w sobotę)?... futuremum Ortopeda na nfz - dla osoby dorosłej ( kolano ) (4) Szukam dobrego ortopedy na nfz , czy ma ktoś może jakiś kontakt to takiego ? nitusia25 czy wiemy co jemy? (5) taki wateczek- o swinstwach ,które nam serwuje przemysł-i jak bardzo to... isztar Usuwanie znamienia w przychodni-jak powinno wygladac? (4) Dermatolog skierowal mnie do chirurga. Chirurg obejrzał i umowilam się na... as INVICTA brak możliwości rejestracji do onkologa NFZ (1) Czy też spotkaliście się z taką sytuacją? W NFZ poinformowano mnie, że umowa... ddd neurolog NFZ Gdańsk (1) Proszę pomóżcie znaleźć dobrego neurologa na NFZ, byłam u dr Kubery, ale... Kasia poradnia rehabilitacyjna Gdańsk NFZ (7) Jak wyżej. Gdzie znajdują się takie poradnie? Na kiedy są najbliższe terminy?... egao101 Problem z włosami-kulki we włosach-tłuste (8) dziewczyny może miał ktoś taki kłopot i pomoże. Od jakiegoś czasu mam dziwne... zmartwiona NEUROLOG - pilnie poszukuję (1) Poszukuję pilnie neurologa Proszę o namiary na dobrego lekarza na NFZ i... Magdzik Program lekowy w Reumatoidalnym Zapaleniu Stawów RZS - Gdańsk (1) Specjalistyczny ośrodek zdrowia w Gdańsku poszukuje osób chorujących na... Ania USG tarczycy (4) Gdzie w Gdańsku zrobię USG tarczycy? Ile to może kosztować? egao101 fitness 50+ gdzie? (1) Witam! Poszukuję zajęć z fitnessu dla Pań 50+ w Gdyni? Może ktoś coś wie??... marta_wronik