hemoroidy dobry proktolog trójmiasto (6) witam :( mam duzy problem z hemoroidami ... chciała bym pójsc na zabieg... :( nnt. szczoteczka elektryczna (6) Hej, Używacie szczoteczek elektrycznych? Mam odnośnie ich pytanie. Ile się... Monia dobór soczewek kontaktowych (1) Gdzie w Gdańsku tanio, ale też profesjonalnie, można udać się na badanie w... xyz
czy to może być tourett (2) Witajcie, Moj synek ma 4,5 roku. Od paru dni zaobserwowałam, że syn zacząć... user_137694192559 leczenia zeza u dorosłego (1) Czy ktoś może polecić specjalistę, do którego można się udać w tej sprawie?... magda Kompleksowe i trwałe wyleczenie zębów - gdzie? (2) Witam, szukam miejsca gdzie można w Trójmieście przeprowadzić kompleksowe... Adam Endokrynolog d. Połeć - czy ktoś zna? (11) znacie tego dr? Co sądzicie? ania Dentysta NFZ. (6) Witam wszystkich, czy istnieje jeszcze dentysta NFZ? Jeśli tak to jakie... Aryuu lekarz Małgorzata Szeliga - proszę o opinie (4) poszukuję opinii o psychiatrze Małgorzata Szeliga, czy ktoś był i obiektywnie... depresja poszukuję bardzo dobrego ortodonty (2) j.w. z doświadczeniem potrzebuję założyć apart stały chce aby lekarz był... Kasiakasia Gdzie tomograf głowy? (18) Gdzie prywatnie w 3mieście mogę zrobić tomograf głowy? Orientujecie się ile... asia82 Lekarz ortopeda (3) Witam wszystkich biegaczy !!! Potrzebuję namiar na ortopedę w trójmieście,... Uzikomen Gastroenterolog. (4) Może ktoś może polecić dobrego lekarza z zakresu gastroenterologii , kasia ginekolog bojano (1) Witam, Którego ginekologa z obecnych w ARS Medica polecacie??? Chce się... aaaakaa PILNIE poszukuję lekarza (4) Mam do Was takie pytanie: wiecie, gdzie znajdę lekarza, który wystawi mi... morska_fala bezczelny ginekolog! (38) Muszę się wyżalić... Dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, potem następny -oba... Justyna47 sluzba zdrowia-niezmienny temat. (5) Maz konczy80 lat,wymaga konsultacji laryngologicznej, lecz wszystkie usługi w... Ewa Wezyk Czy istnieją jeszcze stomatolodzy w trójmieście, którzy pracują sami ? (9) Interesuje mnie dentysta, który pracuje sam w gabinecie bez asyst. rzecz... monika27@ wyrwanie osemek gdzie i za ile? (10) Czy polecacie jakoes miejsce najlepiej w Gdansku gdzie mozna wyrwac osemki?... aknahh naprawdę dobry dermatolog- szukam (4) kochane szukam naprawdę dobrego dermatologa, odkąd mam niedoczynność... gosia