firmy - protezy ortopedyczne (1) nie wiem czy umieszczam ten temat w dobrym dziale... chciałabym się... diana Lekarz androlog znający sie na SAA (1) Czy istnieje jakiś lekarz Androlog w Trójmieście znający temat Sterydów... XyZ Ortodonta Dorota Kruczyńska, Ortho Art (3) Czy ktoś może zakładał tam aparat? Jakieś opinie? Angel
sanatorium fala stegna (3) chciałam zapytać czy ktoś w terminie 22.06.2014 wybiera się na turnus... paulina okulista (4) słuchajcie, poszukuję namiaru na dobrego okulistę, najlepiej nfz.... dość... dorota Endometrium - szukam ginekologa. (1) Miłe kobietki ,proszę o informacje i polecenie ginekologa z... janina ARTROSKOPIA kolana U DZIECKA - 10 LAT (2) Witam czy ktoś miał może do czynienia z takim zabiegiem w Gdańsku?? Ile czasu... MARTA Szukam dobrego i niedrogiego stomatologa (6) Szukam w trójmieście stomatologa aby przeprowadzić standardowe leczenie wielu... sebbys Szukam dobrego chirurga (1) Pilnie szukam dobrego chirurga który zajmuje się przepuklinami u dorosłych domi25 Jak długo czeka się na wyniki laboratoryjne na Stogach? (3) Jak długo czeka się na wyniki laboratoryjne kreatyniny i gfr w przychodni na... ania poradnia alergologiczna dla dorosłych (7) może ktoś z forumowiczów wie gdzie najlepiej udać się ze skierowaniem do... Monia Co sądzicie o psychologu przez internet? (3) W Trojmieście pojawia się coraz więcej możliwości skorzystania z pomocy... netporadnia Prywatne usługi medyczne (3) Niezależnie od specjalizacji lekarza czy rehabilitacji prywatne gabinety mają... Antoni K. dr Semetkowska - Diabetolog - gdzie przyjmuje (3) czy wiecie jak dostac się do diabetologa dr Semetkowskiej? Gdynia echo serca na NFZ (14) Gdzie zrobię w Gdańsku echo serca na NFZ? DO tej pory chodziłam do lekarzy w... skowroniasta Urolog (1) Poszukuję dobrego urologa w trójmieście. Iwona ginekolog Rumia,Gdynia kogo polecacie? (5) jak w temacie? kofik Poradnia alergologiczna (1) Dostałam skierowanie do poradni alergologicznej ale nie wiem którą wybrać.... purplerain brodawczak na języku - miał ktoś ? (1) Czy ktoś miał taki problem? Jak było leczone i gdzie? janka Tanie rehabilitacje - gdzie w Gdańsku? (1) Gdzie w Gdańsku są najtańsze gabinety rehabilitacji zajmujące się leczeniem... Antoni K.