Są najlepsi!!! (1) Moim zdaniem Zegarmistrz Szyca to człowiek z mega dużym doświadczeniem,... Annonimka SUPER fachowcy!! (1) Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolony z ich usług! Ich zakład poleciła mi... Zybrzyn antonow2 - opinia (1) Właściciele to na pewno fachowcy pierwsza klasa oraz przede wszystkim ludzie... antonow2
Takich fachowców brak na rynku (1) Polecam zegarmistrza. Nie jeden zegarek już tam naprawiałem. Też duże stojące... Orzeł Timeless-Manhattan - świetny sklep "zegarkowy" :-) (1) Potwierdzam opinię powyższą :-). Duża znajomość przedmiotu sprzedaży,... MN Zegarmistrz (1) Korzystałam kilka krotnie z usług serwisu znajdującego się na terenie sklepu... Małgosia Najlepszy salon zegarkowy w Trójmieście! (1) Do salonu Timeless trafiłem z polecenia znajomych i nie zawiodłem się. Bardzo... Michał Ogrodowicz i syn (1) jestem klientem zakladu od szesciu lat. Kupilismy w nim 4 zegarki. Z... AnBogdan Gorąco polecam (1) Wymieniałem pasek, byłem w sobotę po godz. 14, mimo to zostałem ciepło... AdaM Rewelacja (1) Wszystko szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Bardzo miła obsługa oraz bogata... Łukasz Nieprofesjonalna obsługa klienta (2) Odradzam korzystanie z usług ze względu na nieprofesjonalną obsługę klienta.... Była klientka TRAGEDIA (1) Pan totalnie mnie nie słuchał, zamiast paska wymienił baterie, bo niby była... Asia korzystam od lat ! (1) korzystam od lat ! xas Zdecydowany profesjonalizm (1) Jakość kontaktu z Panami Ogrodowiczami jest fantastyczna. Poważnie podchodzą... Karol D. super zegarmistrz (1) polecam w maju tego roku oddalem zegarek do naprawy w serwisie zegarków... Piotr Marta - opinia (1) super miła Pani. Tanio,szybko i porządnie. polecam :) Marta polecam (1) W lutym br. oddałem do naprawy dwa zegarki- Rado kwarcowy i Omega mechaniczny... P.Z. Szybko, Miło, Tanio (2) Serdecznie Polecam Zakład Zegarmistrzowski w brzeźnie. Bardzo duży wybór... Andrzej dobry fachowiec (1) Oddałam zegarek Omega do naprawy. Usługa wykonana w terminie i za przystępną... Ewa Polecam z własnego doświadczenia (1) Serdecznie polecam zakupy u Państwa Ogrodowicz, mają na prawdę duży wybór... Przemysław