Fatalna obsługa (1) Jestem bardzo zawiedziony obsługą w tym sklepie. Kupiłem od nich zegarek z... Oleksandr Baranov Pozytywnie (1) Polecam super kontakt ze sprzedawcą fachowa wiedza na temat produktów które... Paweł Negatyw (1) Miałem nieprzyjemność korzystać z serwisu. Zegarek kupiony w time trend na... Ariel
Najlepszy zegaramistrz (1) Świetna jakość obsługi i fachowość w każdym calu ; polecam ZUZA Nie polecam (1) Pracująca tam blondynka, jeśli ktoś zadaje jakieś pytania, staje się... Krzysztof Przedwojenna Polska dzisiaj....... (2) Wizyta u Ogrodowiczów to podróż w czasie do epoki w której bycie sprzedawcą... KB Ocena. (1) Obsługa na najwyższym poziomie, taka kindersztuba z dawnych czasów. Ze strony... Jola Zegarmistrz cudotwórca (1) Witam. Chciałbym serdecznie polecić usługi Pana Dariusza. Zgłosiłem się do... DK Omijać szerokim łukiem........ (1) Potrzebowałam baterii do pilota garażowego, wiedząc, że w tym zakładzie... Karolina Uczciwy i najlepszy zegarmistrz w Trójmieście (1) Od lat Pan Andrzej naprawia moje i znajomych zegary i zegarki. Jest... Viola z Wrzeszcza zegar(MISTRZ) - NAJLEPSZY W TRÓJMIEŚCIE! (1) Pierwsza wizyta, to czas oczekiwania w niewielkiej kolejce. Usługa:... Klient Prawdziwy fachowiec. (1) Od 10 lat naprawia moje zegary. Polecam - prawdziwy fachowiec. Adam Naprawa zegarka Rolex Air King - zabytek 63 letni (1) Naprawy podjął się zakład mimo, że części do tak leciwego zegarka to unikat.... Andrzej Orient (1) Bardzo dobra obsługa i wszystko na czas. Alina Najlepszy fachowiec jakiego znam. Polecam (1) Pan Zegarmistrz od lat naprawia moje zegarki i zegary. Zawodowo doradzi.... Cezary Szacunek (1) Jedyny zegarmistrz do którego trzeba często stać w kolejce.To o czymś świadczy. nite watch w naprawach sprawni i kompetentni (1) Od wielu lat tylko tu oddajemy nasze zegarki, gdy potrzebują fachowca mimo,... jk Od kilku lat odkryty i jedyny zegarmistrz (1) Tego Zegarmistrza, nie trzeba polecać, a może nawet nie powinno, bo tylko... Piotr Coś chyba jest nie tak (2) Po nieudanej próbie wymiany baterii w sprawnym zegarku (posypały się... Rafa profesjonaliści (1) Profesjonalna obsługa indywidualne podejście do klienta dopasowanie zegarka... Dejwid88