Cobben - opinia (2) Odradzam. Niemiły zegarmistrz. Wrażenie jakbym cofnął się do PRL. Odniosłem... Cobben biżut - opinia (1) polecam , sympatyczny Pan który zna się na swojej robocie, na pewno wrócę... biżut Jacek - opinia (1) Spoko wszystko. Gość zna się na robocie. Coraz mniej takoch. Jacek
Natalia - opinia (1) Bardzo dobry zegarmistrz. Czesto chodzę gdy mam tylko jakis problem z... Natalia MS - opinia (1) Pan Brylewski wielokrotnie naprawiał moje różne zegarki, szalenie uczciwy,... MS miroslaw - opinia (1) jednak moje przeprosiny odnosnie firmy''BLASK'' okazaly sie nizasadne.zegarek... miroslaw Jerzy Kuliński - opinia (1) To naprawdę profesjonalny zakład zegarmistrzowski. Takich zegarmistrzów w... Jerzy Kuliński Joanna - opinia (1) profesjonalne podejście do klienta, bardzo miło i kulturalnie. polecam z... Joanna Jan K. - opinia (1) Jestem zbulwersowany zachowaniem Pana Ogrodowicza. Naprawa miała być blacha... Jan K. Halina - opinia (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam, bardzo mili Państwo, szybka naprawa a co... Halina bart - opinia (1) Fachowiec, zna się na rzeczy, w moim przypadku -naprawa na miejscu od ręki,... bart Grzegorz - opinia (1) Doskonały fachowiec, miły i uprzejmy człowiek. Bardzo polecam Grzegorz Łukasz - opinia (1) Pan Andrzej wykonuje kawał dobrej roboty, do tego jest miłą osobą. Uratował... Łukasz Chyba jeden z ostatnich ...takich zegarmistrzów (1) Lubię zanosić i odbierać zegarek po naprawie...zawsze uśmiech, miła obsługa,... MG Polecam, szybko i profesjonalnie (1) Polecam Pana Zegarmistrza. Naprawił mój bardzo nietypowy zegarek, z którym... Wojciech Polecam!! (1) Powiedzieć fachowiec to mało. Miła, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam! . Najlepszy zegarmistrz (1) Prawdziwy fachowiec! Pan Andrzej zna się na tym co robi. To nie jest jeden z... Agata 15km do wrzeszcza tylko po to by odwiedzic zegarmistrza (1) wizyta u tego zegarmistrza we wrzeszczu to czysta przyjemnosc. niespotykany... wrrr Polecam (1) Naprawiałem stary zegar z usługi jestem zadowolony pod każdym względem,... wojtek Zegar - mistrzostwo...!!!! (1) Ten Zakład to profesjonalizm w każdym calu. Obsługa na najwyższym poziomie.... Dorota