RC - opinia (1) Nikt nie chciał naprawić 150 - letniego zegarka, jestem pod wrażeniem -... RC Marcin - opinia (1) Fachowe doradztwo na najwyższym poziomie, pomoc w zorganizowaniu trudno... Marcin Maciej - opinia (1) ocena pozytywna. pełny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Polecam! Maciej
Małgorzata - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna, kulturalna obsługa. Polecam Pana Bauma wszystkim! Małgorzata bernard - opinia (1) Zamierzałem tu zrobić zegarek z szuflady, a wyszło że zrobiłem w tym... bernard Awia - opinia (1) Bardzo dobry zegarmistrz, duża wiedza i fachowość. Szybkie terminy napraw, co... Awia wodnik - opinia (1) pełen profesjonalizm, wyjątkowa solidność, pomoc w sytuacjach wydawałoby się... wodnik Jan - opinia (1) Mistrz w swoim fachu. Spokój, fachowość, aktualna wiedza i ewidentna pasja w... Jan Marek - opinia (1) zegarek chodzi super i dokładnie marki orient !!!!! Marek Antoni - opinia (1) Korzystam od lat , nie znam lepszego zakładu zegarmistrzowskiego w... Antoni Maciej - opinia (2) Pan zegarmistrz jest niesamowity .Profesjonalne podejście, ceny wręcz... Maciej Tomasz - opinia (1) Świetny fachowiec z zegarmistrzowskim okiem i ręką. Tomasz Jerzy - opinia (1) Prawdziwy zegarmistrz z zamiłowania. Jakość usług na najwyższym poziomie.... Jerzy DariuSz - opinia (1) Jeśli masz zegarek/zegar do naprawy, to polecam w 100% Zegarmistrza Pana... DariuSz Konstanty Bossak - górny Wrzeszcz - opinia (1) Korzystam 30 lat. Oby jak najdłużej. W Mieście lepszych NIE MA. Konstanty Bossak - górny Wrzeszc milo - opinia (1) Najlepszy zegarmistrz z jakim miałem do czynienia,bije tego pana z... milo Iwona - opinia (1) korzystam z usług zegarmistrzowskich od ponad 30 lat-najpierw ojca, teraz... Iwona Dariusz Wetzka - opinia (1) Reperowalem juz nie raz tam zegarki. Zawsze bylem i jestem bardzo... Dariusz Wetzka Wiesław - opinia (1) Świetny fachowiec. Doprowadził do sprawności pamiątkowy zegarek,który przez 2... Wiesław michał - opinia (1) miałem dwa zegarki do naprawy , ośmiu zegarmistrzów nie podjęło się... michał