Anua - ocena (1) Bardzo się zawiodłam ,zakupiłam pierścionek który po paru dniach się rozpadł... Anua Michał - ocena (1) Polecam. Jakiś czas temu kupiłem dwa różne modele Tissot. Profesjonalne... Michał Dariusz - ocena (1) Polecam całym sercem.Zegarek Aerowatch był po poważnym upadku,został... Dariusz
Kain - ocena (2) Wymiana baterii muRata 2032, która kosztuje 2 zł, to koszt 35 zł :) Kain Bartek - ocena (1) Szkoda że nie dało się wystawić jednej oceny dla części zegarmistrzowskiej i... Bartek Bartek - ocena (1) Leciwy już szwajcar przeszedł pełen serwis w niespełna tydzień (co... Bartek Marek - ocena (2) No to jak bylo dobrze to jest zle.zmniejszenie bransolety koszt 50 zł teraz a... Marek Stanisław - ocena (1) Przestrzegam wszystkich przed zleceniem usługi temu " zegarmistrzowi ",... Stanisław Dawid - ocena (1) potwierdzam - kultura, spokój, profesjonalizm, niewygórowane ceny; Pana... Dawid Sylwia - ocena (1) Tą firmę pamiętam pod tym adresem jeszcze za dziecka :-) Dziękuję za przemiłą... Sylwia Jakub - ocena (2) Pomimo faktu ze inni zegarmistrzowie mówili ze zegarek jest do wyrzucenia dał... Jakub Moltisanti - opinia (1) Bez wątpienia Najlepszy Zegarmistrz w tej części Polski. Profesjonalnie z... Moltisanti Ela - opinia (1) Miejsce znane od lat. Serdecznie polecam! Ela Janusz - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam Nie mily apodyktyczny Cena uslugi b droga 100... Janusz Basia - opinia (2) Na super duży plus Słowny, pewny i rzetelny Oby więcej takich usługodawców Basia RC - opinia (1) Nikt nie chciał naprawić 150 - letniego zegarka, jestem pod wrażeniem -... RC Marcin - opinia (1) Fachowe doradztwo na najwyższym poziomie, pomoc w zorganizowaniu trudno... Marcin Maciej - opinia (1) ocena pozytywna. pełny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Polecam! Maciej Małgorzata - opinia (1) Wspaniała, profesjonalna, kulturalna obsługa. Polecam Pana Bauma wszystkim! Małgorzata bernard - opinia (1) Zamierzałem tu zrobić zegarek z szuflady, a wyszło że zrobiłem w tym... bernard