Bardzo zadowolona (1) Bardzo fachowe podejście do tematu. Nikt w Polsce nie chciał podjąć się... Natalia Inny świat, piękny świat (1) Tradycja zobowiązuje......jestem klientem Panów Ogrodowicz od około... Paweł M. zdecydowanie polecam (1) magiczny klimat zakładu, profesjonalizm, życzliwość, uczciwość,... artur
Zegarmistrz (1) jedyny zegarmistrz któremu mogę spokojnie oddać zegarek do naprawy serwis na... cieslut Zegarmistrz naprawa , sprzedarz serwis Maria Urbanska wlasciciel (2) Fachowa naprawa , terminowa , cena przystepna antyk P35 Gustav Becker ,... Ellwart Profesjonalna obsługa (2) Dnia 3 sierpnia 2016 roku naprawiałam zegarek Certina biżuteryjna, który był... Elżbieta Jestem w szoku... (2) Bardzo profesjonalny serwis zegarków. Borykałem się z problemem mianowicie od... Maciej Profesjonalista - szybko i pewnie (1) Zegarmistrz przyjął do naprawy mój zegarek właściwie od ręki (tak, wiem). Od... Maciej Od lat najwyższy poziom i pełen profesjonalizm (1) Prawdziwy zakład z tradycjami, z rzemiosłem na najwyższym poziomie, a przy... Marek Mistrzostwo. (1) Fachowiec bez dwóch zdań.Profesjonalizm na całego.P.Andrzej naprawia, nie... A.K. Mistrzostwo. (1) W trójmieście nie ma lepszych.Dzięki A.K. Mistrzostwo sztuki (1) Mamy na Warynskiego prawdziwych zegarMISTRZÓW !!!!! Ula Rewelacja (1) Długo szukałem zegarmistrza ! i tutaj znalazłem ! olo Zawodowiec (1) Bez dwóch zdań super profesjonalini. RAFAŁ Naprawdę najlepszy sklep z zegarkami (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Wiedza i wyczucie na... Leon Zadowolona klientka (1) Mam replikę stojącego zegara niestety po 8 latach podczas nakręcania pękła... Beata Szewc i ślusarz w Galerii Metropolia (1) Skorzystałem w Galerii z usług firmy Key i muszę przyznać, że panowie którzy... Marcin Niebywały jak na obecne czasy usługodawca (1) Byłem dzisiaj u Pana Zegarmistrza, aby dopasować bransoletę w zegarku, który... Piotr Polecam (1) Usługa zrobiona od ręki! Miło, szybko i profesjonalnie. MAŁGORZATA Extra słaba obsługa klienta (1) Uwaga! Sprzedawca nie odpowiada za jakość towaru, pozycjonuje się wyłącznie... Lena