Zła Kobieta

Kluby, dyskoteki

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

Warto przyjść (1) Niezobowiązujący klimat, miłe miejsce na wyjście w tygodniu :) Ania Niemiło zaskoczony (1) Fajna muza, klub też, ale nic poza tym. Ceny jak w Sheratonie, może i wyższe.... Marek Rewelka (1) Super klub, świetny klimat Fil
Super impreza !!!! (1) Mega klub, super klimat, miła obsługa. Gorąco polecam. Klubowicz Słabizna (1) Wsrod wielu klubow w Sopocie jest to najgorszy klub na Monciaku.Szkoda... GDA Zdecydowanie polecam! (1) shoty u Zdzisiaaa... Marlena Porażka (1) Podzielę się swoimi spostrzeżeniami, innym się być może przyda:) W tym lokalu... luko super (1) Bawimy się tam ze wszystkimi znajomymi w każdą sobotę i zawsze bawimy się... nataliA Zawiodłam się (1) Nie wiem, czy miałam po prostu pecha ale będąc ostatnio w "Złej kobiecie"... Gosia Stała bywalka ;) - opinia (1) Najlepszy klub w Sopocie. Obsługa profesjonalna, muzyka - dla każdego coś się... Stała bywalka ;) Panieński (1) W ostatnią sobotę byłam pierwszy raz w Złej Kobiecie i to do tego na... Emma Świetny klub! (1) Polecam każdemu kto chce się pobawić przy dobrej muzyce z dobrym drinkiem :) A. Jest super (1) Lokal super kolega z dołu ma racje selekcja ostatnio tragedia , była kiedyś... party Wielkie zmiany na dobre (1) Byłam wczoraj w Złej Kobiecie i wielkie łał oczom nie wierzyłam że takie... Elwira Nie polecam (1) Dziwne zasady na wejściu. Raz można wejść, by innym razem nie (ze wzgledu na... Michał Mega dobrze !!! (1) Duuuuże zmiany na plus !!!!! Od ostatniego razu kiedy byłem w Złej wystrój... Klubowicz Impezowiczka (1) Klimat pierwsza klasa :) Zmiany w klubie chyba ostatnio miła obsługa... Impezowiczka Polecam!!! (1) Polecam serdecznie. Muzyka, przy której wszyscy "wbijali na parkiet", super... M. takie se (1) Wlasnie wrocilem - bylem pierwszy raz. Muza w sumie ok. Towarzystwo damskie... nico Agresywny bramkarz (1) Zdecydowanie nie polecam tego klubu nikomu, kto chce się dobrze bawić, bez... a.w