Zła Kobieta

Kluby, dyskoteki

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

naprawde wart (1) swietna impreza, lokal, ceny itd ramzi tak! tak! tak! (2) jak zwykle jest super, muzyka mnie powala, to jedynie miejsce gdzie się tak... gość Latające butelki! (1) Jedyny lokal w sopocie, gdzie można zobaczyć barmanów bawiących się w pracy i... Arek
Zła Kobieta - daje rade (1) Ostanio zostałem bardzo mile zaskoczony,Zła kobieta odmieniona! Wszedłem... gosc super impreza (1) polecam wszystkim zabawe w klubie, a szczegolnie impreze karaoke! co do cen... Michal Kradzsież w klubie (2) Byłem tam wczoraj i zostałem zmuszony wracać przy 16 stopniowym mrozie bez... Marek gorąco polecam! (1) A mnie się bardzo podobało! Miło, sympatycznie i przyjemnie. Śmieszy mnie... Justyna Super zabawa w elganckim klubie za super pieniadze!!!!!!! (1) Super karaoke!!! Super atmosfera, super ceny!!!!... :) Tomy Warto (2) Krzywy domek robi się centrum najeprzych klubów w 3 city Obok głośnego i... olo Faktycznie Kobieta zmienną jest.. i to na plus (1) Wczorajszy wieczór w Złej Kobiecie zaliczam do jednego z najbardziej udanych... Wybredna Sobotnia impreza (1) ... była super! Trąbka i ta dziewczyna!!!!... Uau! Zmiażdżyli nas! Więcej... marta mi Omijajcie, no chyba, że macie bardzo dużo wolnego czasu!!! (1) W życiu nie czekałem tak długo na realizacje bardzo prostego zamówienia.... Olgierd L - opinia (1) Pusto, pusto i jeszcze raz pusto... L Jeden z lepszych lokali w Sopocie. (1) Lubię tam wpaść ze znajomymi na dobrego drinka przed imprezą, a w ciągu... Ania Świetne jedzenie. W końcu nowy lokal z dobrym jedzeniem (1) Niedawno byłem. Mają napradwe dobre dania. Jadłem żeberka, a żona kurczaka w... Rob Pawel - opinia (1) Wszystko ok, tylko z cenami trochę przesadzili Pawel Też to zauważyłam (1) Gdyby nie sąsiedztwo DC, pewnie nie wiedziałabym, że w Sopocie jest takie... Olivka Drożyzna (1) Pierwsze wrażenie to przestronny i gustownie urządzony lokal bez dymu... PSI Brak cen na kartach. (1) Niestety mimo ładnego wystroju trochę się zdziwiłem cenami piwa. Niestety... Janek ZADOWOLONA (1) Ja rowniez jestem zadowolona :) milo, symaptycznie, po remoncie mozna przyjsc... Fruzia