Zła Kobieta

Kluby, dyskoteki

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 53

brak profesjonalizmu (1) Organizacja imprezy, a szczególnie panieńskiego, w tym klubie to bardzo zły... Siwa Panieński - opinia (1) Miałam zarezerwowaną loże 3 tygodnie wcześniej, całość wpłaciłam 2 tygodnie... Panieński Słabiutko (2) W Klubie byłam pierwszy raz i raczej ostatni. Nie rozumiem mentalnosci... en
Stanowczo odradzam. (1) Co prawda muzykę jeszcze można przeboleć, choć nie ma jakiejś rewelacji,... Kamil Smutek. (1) Uwielbiałam ten klub. Sobota bez Złej kobiety nie istniała. Jednak w ostatnim... Ella Byłam, ciekawe miejsce, polecam! (3) W poniedziałkowe popołudnie wybraliśmy się grupą znajomych do Sopotu i z... wiki3186 Masakra! (3) Wczoraj o 21:30, 10-osobowa grupa znajomych weszła do Złej Kobiety i zaraz z... studentka Brak kultury i ścisk (1) Byłam tam z kolezankami i niestety się nie pobawilam. Uciekłam dość szybko,... Panna Jest ok, ale szału nie ma (1) Największym plusem jest rózonorodna muzyka, przy której naprawdę fajnie można... Katherine lans & .. (1) Kolejne miejsce w Sopocie pełne kolorowych przebierańców. Przejaskrawiony... r. Klubu nie poleam. (1) Klubu nie polecam ze wzgledu na opieszalosc "managera" i dziwnych zmiennych... rosk Kris - opinia (1) Bardzo polecam Ten klub byłem tam z Żoną i znajomymi opijać mój zawarty... Kris Nigdy tam nie wrócę!!! (1) Wybrałam się moim mężczyzną do clubu, mając pierwszy raz wolne od jakiegoś... Dagmara Studentkkaaa - opinia (2) Do Złej Kobiety trafiłam w sobotę przypadkiem bo okazało się, że... Studentkkaaa najlepszy klub w 3city :) (1) Wszystko na wielki PLUS !!! Tomek Niekoniecznie (1) Ciasno, ciepło, mdłe hity z Vivy, dużo ładnych dziewczyn, które dobrze się... Jarek Pan na bramce zepsul nam wieczor i do Sopotu juz nie wrocimy (2) Mam 37 lat, moj maz 47 lat. Dzieci zostaly pod opieka dziadkow w Gdyni,... Karolina genialny lokal! (1) Wspaniała muza , bardzo mila obsługa , ogromny plus to przyzwoita palarnia.... ona PRZYJEMNIE (1) Super miejscówka w loży na wieczór kawalerski, panieński czy urodziny.... diablica Ciekawe miejsce. (1) Do pierwszego wejścia zachęciła mnie nietypowa nazwa. Fajne miejsce z niezłą... skrzypaczka