Żłobek Niezapominajka

Żłobki Opieka nad dziećmi

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 23

Rewelacja (1) Jestem mamą juz 2.5 letniego Maskymiliana.Maksiu zacząłchodzic do żlobka jak... Kasia Bezpieczna przystań dla dziecka (1) Mój malec jest bardzo zadowolony z pobytu w żłobku, bardzo lubi wszystkie... mama żłobkowicza Profesjonalnie i z sercem!!! (1) Z ręka na sercu polecam Niezapominajkę.Moja córcia się fantastycznie rozwija... Ewa
O niebo lepiej niż w prywatnych... (1) Jestem po pedagogice i praca z dziecmi nie jest mi obca, tym bardziej że... Patrycja mama Anielki Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Mała aż biegnie do żłobka tym samym ja jestem... Mamuśka Niezapomniana Niezapominajka:) (2) Dzisiaj własnie moj synek Jacek byl ostatni dzien w zlobku:( Ryczalam jak... Sylwia K. Polecam wszystkim mamom (1) Moim zdaniem żłobek Niezapominajka jest fantastycznym miejscem dla dzieci.... G. Jaszczyszyn Baaardzo polecam !!! (1) Obecnie mój drugi synek Kosma pomału kończy pierwszy swój etap edukacji w... Małgorzata Magda Tragedia (6) Nie polecam żadnemu z rodziców tego żłobka.Bardzo nerwowa... opiekun Polecam z ręką na sercu! (1) Z czystym sumieniem polecam ten żłobek! Zanim mój synek dostał się do niego... Katarzyna P Jacek i Kasia J. - opinia (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. Podziękowanie... (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. najlepszy (1) Jest to według mnie najlepsze miejsce dla mojego dziecka. Korzystałam z usług... Kasia Cudowne miejsce dla maluszka (1) Polecam to miejsce, moja córeczka od 9 miesiąca uczęszcza do żłobka jest... Monika Świetne miejsce dla dziecka (1) Szczerze polecam ten żłobek. Gdy oddawałam tu swoją pierwszą córeczkę (w... Beata Neumann Polecam (1) Świetne miejsce dla maluszka :) córcia bardzo adnie sie rozwija , chodzi tam... Julia Toporowicz ilona - opinia (1) Polecam wszystkim, bardzo mile Panie opiekunki. Moja córka jest w najmłodszej... ilona Fajne miejsce dla malucha ! (1) Choć żłobek nie posiada super wyposażenia , to jest wart bardzo dobrej opinii... Mama Bliźniaków Świetny! (1) Obecnie do żłobka chodzi trzecie z moich dzieci. Polecam wszystkim- panie... Aldona Trzebiatowska Opinie?? (2) Dlaczego nie ma jakiś jakis obszerniejszych, pisemnych opini wypowiedzi na... iva