Żłobek Niezapominajka

Żłobki Opieka nad dziećmi

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 23

Złobek Niezapominajka - Filia Witomino (1) Cudowne miejsce, dzieci dopilnowane, nakarmione, zaopiekowane :) Fajne... Ania Spacery (1) Jak wyjść z 30 dzieci 10 ubierzesz, to 1 jest już mokre od potu Panie maja... Bombom Zadowoleni Rodzice (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z super, ponad 1,5 rocznej opieki nad naszym... Łukasz Piaskowski
Mama bliźniaków (1) Moje bliźniaki zakończyły już swoją przygodę ze żłobkiem Niezapominajka w... Mama Bliźniaków Pytanie o możliwość dostania się do żłobka (5) Witam:) Puki co czekamy na córcię, ale już teraz szukam żłobka, wyczytałam na... majówka86 Żłobek Niezapominajka (3) Ja zadowolona nie byłam. Zaczęliśmy chodzić od 1 września. Córce trudno było... Agnieszka2131 Super (1) Córeczka chodzi już od roku i jesteśmy bardzo zadowolenie, nie mamy żadnych... Alutek Profesjonalnie (1) Witam. Mój synek chodzi do żłobka Niezapominajka od września 2013r. Na... mamuśka Sprawdzony żłobek (1) Moje dziecko chodziło do żłobka w Gdyni przy ul. Wójta Radtkego przez 1,5... Mama super! (3) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku i sądząc po moim brzdącu on też.... Kamila jedyny taki w Gdyni :) (1) Córka chodziła od września 2011 do sierpnia 2013 - zaliczyła dwie grupy.... 2011-2013 nie jestem zadowolona (10) ja nie jestem zadowolona. Mam zastrzeżenia głównie do sposobu adaptacji... IS Ok, ale jak się dostać? (2) Na samym początku jak zapisywałam dziecko do żłobka, Pani kierowniczka była... Lawy Ogólnie super, ale... (1) Moja córcia chodzi do żłobka od niedawna i wszystko jest ok gdyby nie spanie,... Ania Kate_s - opinia (1) Pierwszą córkę oddałam do żłobka w wieku 2 lat, drugą jak miała 8 miesięcy. W... Kate_s Czy warto? (1) Pod względem finansowym bezsprzecznie tak, jest taniej niż w prywatnych... as Gorąco polecamy (1) Nasza córeczka uczęszcza do filii na Demptowskiej. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Mama Szczerze mówiąc nie mam zdania (1) Napisałam wyżej, iż nie mam zdania ... Mój syn "chodził" do żłobka przez 5... Magda Polecam (1) Moja corcia od prawie roku uczeszcza do fili żłobka na ulicy Demptowskiej.... sylwia do tragedii (3) Moim zdaniem świetna placówka. a Pani lub Pan tragedia to może zastanowi sie... zadowolona