drodzy zabiegani i zapracowani rodzice (1) polecam to miejsce wszystkim rodzicom, którzy czasem nie mają co zrobić ze... Kasiak@zubcon.pl Polecam !!! (4) Od 1.10.2009 moje dziecko uczęszcza do Miniżłobka Calineczka. Syn codziennie... Zadowolona mama Wspaniałe miejsce dla maluszka (1) Zdecydowanie polecam ten żłobek. Mój synej chodzi do niego od września i... Mama Filipka
Opinie?? (2) Dlaczego nie ma jakiś jakis obszerniejszych, pisemnych opini wypowiedzi na... iva Zdecydowane TAK (1) Chcielibyśmy podzielić się z Państwem naszą opinią dotyczącą Żłobka Jak u... Kasia, Jakub i Damianek BYŁAM NA DNIU OTWARTYM (1) Miejsce zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie: z dala od ulic i spalin... Agnieszka Dobry żłobek (1) Od miesiąca zostawiam tam synka, fajne miejsce, miłe Panie, dużo... Dorota Świetny żłobek! (1) Jak wiadomo z miejscem w żłobkach jest krucho w Gdyni, dlatego zdziwiłam... Iwona POLECAM!!!! (1) polecam w 100 % prawdziwie domowa atmosfera, przemiłe "Ciocie";), dziecku nie... Medion Polecamy (1) Polecamy rodzice Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim maluszkiem, a jedzonko wysmienite.... Matka Polka Suuuuuuuuper!! (1) Moj synek chodzi do tego zlobka od jesieni 2008 i jestem mega zadowolony.... m Żłobek przyjazny dla dziecka (1) Miła atmosfera, dziecko chętnie tam idzie, administracja w porządku, polecam. Matka Polka Zadowoleni (1) Polecam - i ja i co ważniejsze mój synek jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka... zadowolona mama super :) (1) moja córeczka chodzi tam od ukonczenia 5 m-ca super panie i opieka zabawy... zadowolona mama Super Żłobek, Super Pani Kierownik i obsłga no i .... Super Ciocie :) (1) Pozdrowienia od Nelki ;) A.S. Super placówka (1) Miło, czysto, profesjonalna opieka bogaty program dla dzieci naprawdę polecam Dorota Opioła SUPER ŻŁOBEK (1) Wbrew wszelkim opiniom moje dziecko nie chorowało tak wielei, miało dobrą... Iwona oczywiscie-TAK! (1) Jestem mama synka, ktory z wielkim usmiechem uczeszcza do Maluszka. Miejsce... mama Zdecydowanie polecam (1) Miła, kameralna atmosfera. Panie bardzo życzliwe, opiekuńcze i uważne.... Rodzic