Baaardzo polecam !!! (1) Obecnie mój drugi synek Kosma pomału kończy pierwszy swój etap edukacji w... Małgorzata Magda Tragedia (6) Nie polecam żadnemu z rodziców tego żłobka.Bardzo nerwowa... opiekun Polecam z ręką na sercu! (1) Z czystym sumieniem polecam ten żłobek! Zanim mój synek dostał się do niego... Katarzyna P
Polecam serdecznie. (1) Jest to zdecydowanie najlepsza placówka na Osowej. Bardzo miła nieruchomość -... JosiaSamosia polecam (1) Serdecznie polecam ten zlobek.opieka profesjonalna,panie sa milei... ... Jacek i Kasia J. - opinia (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. Podziękowanie... (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. Bardzo dobry zlobek (1) ocena taka jak w temacie. GD Rodzice - opinia (1) Oglądaliśmy wiele żłobków - bezapelacyjnie nasz wybór padł właśnie na... Rodzice najlepszy (1) Jest to według mnie najlepsze miejsce dla mojego dziecka. Korzystałam z usług... Kasia Cudowne miejsce dla maluszka (1) Polecam to miejsce, moja córeczka od 9 miesiąca uczęszcza do żłobka jest... Monika Świetne miejsce dla dziecka (1) Szczerze polecam ten żłobek. Gdy oddawałam tu swoją pierwszą córeczkę (w... Beata Neumann Chciałbym żeby wszystkie żłobki były takie. (1) Dyrektorka i kadra tego żłobka zasługuje na order uśmiechu, mam nadzieję że... B. Roman Polecam (1) Świetne miejsce dla maluszka :) córcia bardzo adnie sie rozwija , chodzi tam... Julia Toporowicz ilona - opinia (1) Polecam wszystkim, bardzo mile Panie opiekunki. Moja córka jest w najmłodszej... ilona Fajne miejsce dla malucha ! (1) Choć żłobek nie posiada super wyposażenia , to jest wart bardzo dobrej opinii... Mama Bliźniaków Świetny! (1) Obecnie do żłobka chodzi trzecie z moich dzieci. Polecam wszystkim- panie... Aldona Trzebiatowska Polecam (1) Miejsce godne polecenia.Personel miły i kompetentny.Czysto,dużo... Anna T super żłobek (1) to najlepszy żłobek w gdańsku bardzo miły personel i wspaniała opieka nad... rodzic Polecam serdecznie żłobek i przedszkole (1) Niezwykle ciepłe i przytulne miejsca, bardzo dobra opieka sympatycznych,... MamaM