Kolejny, osttani już niestety rok :( (1) Witam wszytskich rodziców i dzieci, personel żłobka w nowym roku 'żłobkowym'... Rodzice Mateuszka (góra) nie polecam (1) ponure,smutne, pamietające komunę wnętrze , stare zniszczone zabawki w... izza Bardzo zadowoleni rodzice..:) (1) Ten żłobek to najprawdopodobniej najlepszy z gdańskich żłobków :) Mój synek... Rodzice Mateuszka Ś. (góra)
zlobek nr 1 jest super (1) zlobek nr 1 jest super, opieka jest idealna, paie bardzo mile dzieci sa... malenstwo jestem za! (1) Drugi syn juz tam uczęśżcza. Wspaniałe i kochane ciocie zajmują się... Alina pozdrawiam (1) moje dziecko chodziło do tego żłobka i jestem bardzo zadowolna z tego powodu mama Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 16 życzymy... wychowankowie Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 15 życzymy... wychowankowie OPINIA (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w tym żłobku.Uczęszcza... młoda mama kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika W odpowiedzi na opinię Rodzica X (1) W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne... Przekornu "Y" Uwaga PAPUGI (alergia) (1) Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno.... Rodzic X