Moja córeczka (1) uczęszcza do żłobka już drugi rok.Chodzi chętnie.Fajnie sie rozwija.Nauczyła... Beata mama - opinia (1) moja coreczka chodzi do tego zlobka obie jestesmy bardzo zadowolone i nie... mama REWELACJA!!!!! (1) Do tego żłobka chodziła moja starsza córeczka, teraz uczęszcza tam młodsza.... Karolina
POLECAM :) (1) Nasza córeczka uczęszcza do Klubu od początku jego istnienia, tj. już prawie... Gosia Warto posłać dzieci do Żłobka nr 18 (1) Mam dwójkę dzieciaków (syn chodzi do pierwszej grupy, córka do trzeciej) i... Natalia Sadowska gorąco polecam (1) Świetna opieka, mój synek przeszedł wszystkie 3 grupy (obecnie są 4) i zawsze... zadowolona mama Zdecydowanie polecam! (1) Moja bardzo malutka pociecha tam uczęszcza, jestem zadowolona pod każdym... mama Cudowne miejsce (1) Polecam wszystkim rodzicom którzy potrzebują opieki dla swoich pociech.Opieka... Kuba SUPER ŻŁOBEK (1) Moim zdaniem jest to najlepszy żłobek.Panie opiekunki są bardzo miłe i... zadowolona mama rybasyla1 - opinia (1) moje dziecko chodziło do tego żłobka i jestem naprawde bardzo ale to bardzo... rybasyla1 Moim zdaniem super (1) Witam moje dziecko chodzi do tego zlobka juz od kilku miesiecy i jestem... k MAMA ZUZI (1) Polecam wszystkim rodzicom , Panie cudownie opiekują się dziećmi ,dzieci... mama zuzi Najlepszy żłobek w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zasady zróżnicowania grup pod względem wiekowym są rewelacyjne. Mój syn jest... Elżbieta Cudowne miejsce! (1) Jestem bardzo zadowolona z klubu:) " Ciocie" naprawde są bardzo sympatyczne i... Mama super żłobek (1) Witam wszystkich Rodziców. Polecam żłobek nr 1 w Gdańsku - rewelacja. Cena... Mama Oliwci. SUPER!!! (1) Żłobek jest świetny, panie genialnie opiekują się dziećmi, mój synek bardzo... marta pozytywe wrażenia (1) Nie miałam możliwości zobaczenia innych żłobków, więc nie zawiera elementu... Oliwia28 Polecam! (1) Córeczka mając roczek zaczęła chodzić do tego żłobka. Nie było z nią... Aga M. MAMA EWY I MARKA (1) Polecam wszystkim Rodzicom. Wspaniała opieka, super Panie i Kierownictwo,... beata Do izaa (1) A napisz dokładniej co Ci nieodpowiada. Sama mam tam dziecko i ciekawi mnie... M