Polecam (1) Niestety jedyny państwowy żłobek w Sopocie i tylko 25 miejsc, ale warto... Lena nie ma lepszego (1) moja córka chodzi do tego żłobka od 7 miesiąca.Jestem BARDZO zadowolona z... zonakiszona Misiu (1) Jest mi tam bardzo dobrze, mamy dużo zabawek, panie są super. Jestem zadowolony Michaś
Polecam (1) Córeczka chodzi do tego żłobka od września. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni... tata coreczki z grupy III Wspaniały żłobek (1) Do tego żłobka uczęszcza moja córeczka i zarówno ona i my jesteśmy bardzo... mama Super żłobek (1) Polecam serdecznie żłobek,jest bardzo kolorowy,przyjazny dla dzieci. Moja... Magda Goronco polecam (1) Szanowni państwo z czystym sumieniem moge polecić ten żłobek .oddałam tam już... Magdalena Meller Najlepszy żłobek w Gdańsku Południe (1) Polecam, bo naprawdę warto. Przemiłe panie, bardzo ładne przedszkole.... Sofia Serdecznie plecam (1) Piotruś chodzi od września do tego żłobka i razem z mężem jesteśmy bardzo... MAMA najlepszy żłobek!!! (1) Polecam wszystkim ten żłobek. Opieka jest fachowa, odpowiedzialna, dbająca o... Magda Z. Super !!! (1) Opieka w żłobku jest profesjonalna. Panie zawsze uśmiechnięte, miłe.Córeczka... mama Lenki Bardzo polecam (1) Moja coreczka chodzi od wrzesnia do tego zlobka. Jestem bardzo zadowolona.... Dorota P. polecam ten żłobek (1) Miejsce przyjazne dziecku, miła atmosfera, uśmiechnięte panie, czysto. A co... kasia super (1) Mój synek chodzi juz dugi rok, zaczął gdy skończył roczek. Aż, żal opuszczać... as Super opieka, (1) Moja corka chodzi obecnie do 4 grupy. Bardzo chwale sobie opieke. Panie sa... Urszula Konczylo Takich cioć ze świecą szukać :) (1) Polecma, polecam i jeszcze raz polecam; przesympatyczna kadra, która dba o... Aga super (1) Gorąco polecam ten żłobek. Moja córka chodziła tam przez 3,5 roku. W... karolina mama sarci Ola - opinia (1) Nasz synek chodzi do tego żłobka już 2 rok. Oceniam go bardzo wysoko,... Ola mamuśka - opinia (1) zgadzam się jak najbardziej z Pani opinią, jednak uważam, że Wszystkie Ciocie... mamuśka Opinia (1) najlepszy żłobek ze wszystkich znanych. Doskonała kadra, wspaniała opieka,... babcia Wiktorii Lembicz