Iga - opinia (1) Super miejsce, polecam wszystkim. Mój maluch bardzo się zżył z opiekunkami i... Iga Polecam!!!!! (4) Polecam!!!!! Ignaś Profesjonalnie i z sercem!!! (1) Z ręka na sercu polecam Niezapominajkę.Moja córcia się fantastycznie rozwija... Ewa
Miłe opiekunki i warta polecenia placówka (1) Postanowiłam zorientować się czy panie opiekunki dadzą sobie radę z moimi... Dorota SUPER MIEJSCE!!!! (1) Byłam tam parę dni temu.Panie są miłe,uśmiechnięte i kompetentne.Sale są... Młoda mama POLECAM!!! (1) MOJE DZIECKO UWIELBIA TAM CHODZIĆ, WIĘC CHYBA NIC WIĘCEJ NIE TRZEBA DODAWAĆ:) MAMA MAŁGOSI rewelacja:) (1) Polecam wszystkim ten żłobek, atmosfera świetnia, Panie opiekunki... Karolina zdecydowanie polecam! (2) Przesympatyczne panie, świetna atmosfera, kolorowo i radośnie w salach. Anna SUUUPER (1) Mój synek zaczął uczęszczać do tego żłobka jak miał 4 m-ce. Opiekę miał... mama NIE POLECAM (1) OPIEKA BEZNADZIEJNA, BRAK OPIEKUNEK,CHORUJĄCE DZIECI!!!!!!!!!!! MONIA polecam (1) Mój syn zaczął chodzić do żłobka w połowie roku było to jedyne miejsce do... mama jestem zadowolona (1) Zuzia chodzi do żłobka od połowy kwietnia. Jesteśmy bardzo zadowolone. Panie... Basia gorąco polecam! (1) Moja córeczka chodzi do żłobka Bambino prawie od momentu otwarcia i jest... K. najlepszy żłobek w Trójmieście (2) Zapoznaliśmy się z ofertą większości żłobków w Gdańsku - żłobek Bambino... zadowolona mama Polecam (1) Nie umiem napisać jak było kiedyś, ale dokładnie niedawno mój mały synek... mama polecam (2) jestem zachwycona! Polecam dzieci robią duże postępy, panie opiekunki ciepłe... Ola Polecam (1) Bardzo miła opieka nad maluszkami bardzo elastyczna mozliwość przyprowadzenia... Daniel Nie ma lepszego miejsca dla naszego Maleństwa (2) Myślę, że moje dziecko jest najlepszym dowodem na to, że warto oddać tutaj... Mama Natalki Tatiana - opinia (2) Chcialam napisac pare slow o zlobku Maluszek. Moim zdaniem-jest NAJLEPSZY... Tatiana polecamy z zona (1) aż zal ze bedziemy musieli po ukonczeniu 3 lat zabrac nasze dziecko stamtad:-) Rafał