Cudowne miejsce dla maluszka (1) Polecam to miejsce, moja córeczka od 9 miesiąca uczęszcza do żłobka jest... Monika Świetne miejsce dla dziecka (1) Szczerze polecam ten żłobek. Gdy oddawałam tu swoją pierwszą córeczkę (w... Beata Neumann Chciałbym żeby wszystkie żłobki były takie. (1) Dyrektorka i kadra tego żłobka zasługuje na order uśmiechu, mam nadzieję że... B. Roman
Polecam (1) Świetne miejsce dla maluszka :) córcia bardzo adnie sie rozwija , chodzi tam... Julia Toporowicz ilona - opinia (1) Polecam wszystkim, bardzo mile Panie opiekunki. Moja córka jest w najmłodszej... ilona Fajne miejsce dla malucha ! (1) Choć żłobek nie posiada super wyposażenia , to jest wart bardzo dobrej opinii... Mama Bliźniaków Świetny! (1) Obecnie do żłobka chodzi trzecie z moich dzieci. Polecam wszystkim- panie... Aldona Trzebiatowska Polecam (1) Miejsce godne polecenia.Personel miły i kompetentny.Czysto,dużo... Anna T super żłobek (1) to najlepszy żłobek w gdańsku bardzo miły personel i wspaniała opieka nad... rodzic Polecam serdecznie żłobek i przedszkole (1) Niezwykle ciepłe i przytulne miejsca, bardzo dobra opieka sympatycznych,... MamaM Jesteśmy obie bardzo zadowolone (1) Gorąco polecamy wszystkim żłobek nr 16 na ul.Wassowskiego w Gdańsku. Super... Mama Miśki drodzy zabiegani i zapracowani rodzice (1) polecam to miejsce wszystkim rodzicom, którzy czasem nie mają co zrobić ze... Kasiak@zubcon.pl Polecam !!! (4) Od 1.10.2009 moje dziecko uczęszcza do Miniżłobka Calineczka. Syn codziennie... Zadowolona mama Wspaniałe miejsce dla maluszka (1) Zdecydowanie polecam ten żłobek. Mój synej chodzi do niego od września i... Mama Filipka Opinie?? (2) Dlaczego nie ma jakiś jakis obszerniejszych, pisemnych opini wypowiedzi na... iva Zdecydowane TAK (1) Chcielibyśmy podzielić się z Państwem naszą opinią dotyczącą Żłobka Jak u... Kasia, Jakub i Damianek BYŁAM NA DNIU OTWARTYM (1) Miejsce zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie: z dala od ulic i spalin... Agnieszka Dobry żłobek (1) Od miesiąca zostawiam tam synka, fajne miejsce, miłe Panie, dużo... Dorota Świetny żłobek! (1) Jak wiadomo z miejscem w żłobkach jest krucho w Gdyni, dlatego zdziwiłam... Iwona POLECAM!!!! (1) polecam w 100 % prawdziwie domowa atmosfera, przemiłe "Ciocie";), dziecku nie... Medion