Kate_s - opinia (1) Pierwszą córkę oddałam do żłobka w wieku 2 lat, drugą jak miała 8 miesięcy. W... Kate_s MIEJSCE PRZYJAZNE MALUSZKOM - ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA (1) "Wesoła Wyspa" to żłobek z sercem. Na codzień od razu widać duże... Zajączki :) NAJLEPSZY ŻŁOBEK W TROJMIEŚCIE:) (1) "Wesoła Wyspa" jest uroczym miejscem dla każdego dziecka. Mój synek czuje... Zadowolona Mama
POLECAM !!! (1) godna zaufania placówka, można ze spokojem zostawić dziecko i oddać się w... Dorota Czy warto? (1) Pod względem finansowym bezsprzecznie tak, jest taniej niż w prywatnych... as Ania Ch. - opinia (1) Jestem matką dwójki dzieci które uczęszczają chętnie do żłobka. Opieka nad... Ania Ch. Gorąco polecamy (1) Nasza córeczka uczęszcza do filii na Demptowskiej. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Mama Miejsce przyjazne dziecku (1) Gorąco polecam ten żłobek! Synek uczęszcza tam od kiedy skończył 5 miesięcy i... MS mamasynkow (1) Od 2007 roku korzystam z usług żłobka - najpierw jeden synek a terez drugi.... mamasynkow Bardzo fajny żłobek (1) Teraz od 2 lat do żlobka uczęszcza mój drugi synek. Jestem bardzo zadowolona.... Mama Szymona żłobek naprawdę godny polecenia !!! (1) Nasz (już teraz 2-letni) synek uczęszcza do żłobka od sierpnia 2011 - z... Mama Świetny żłobek! Polecam! (1) Nasz synek uczęszcza do Żłobka Safari od pół roku i z wielką chęcią w nim... mama Jasia Dobre Przedszkole (1) Szanowni Rodzice, nasza 2,5-letnia córka uczęszcza do Przedszkola Safari już... Mama Zosi PROFESJONALIZM !!! (1) Mój synek uczęszcza do przedszkola od roku i uważam, że jest to... MONIKA Szczerze mówiąc nie mam zdania (1) Napisałam wyżej, iż nie mam zdania ... Mój syn "chodził" do żłobka przez 5... Magda Polecamy dzieciom i rodzicom (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszą córeczką. Wiemy, że nasze... Rodzice Antosi Bardzo serdecznie polecam (1) Opieka bez zastrzeżeń, warunki bez zastrzeżeń. Atmosfera bardzo ciepła,... rodzic :) opinia (1) Mój synek również uczęszczał do tego żłobka. Niestety z uwagi na liczne... mama świetna kadra (1) Żlobek polecam, świetna opieka dziecko z chęcią chodzi na salę, nauczył się... ppp Dziękujemy (2) Nasza przygoda ze żłobkiem Maluszek nie trwała długo bo tylko cztery... Mama Romka