Polecam nawet tym z daleka (2) Jestem mile zaskoczona opieką. Panie opiekunki spełniają każdą moją prośbę co... Małgosia Polecam dla małych dzieci na pewno (1) Bardzo miłe panie. Dziecko (półroczne) zaakceptowałało opiekunki. Dla takiego... Karina bardzo polecam (1) Moja córka chodzi od żłobka od września 2009 i nie zamierzam tego zmieniać.... Smok
Polecam wszystkim mamom (1) Moim zdaniem żłobek Niezapominajka jest fantastycznym miejscem dla dzieci.... G. Jaszczyszyn POLECAM (1) Jestem zachwycona dziewczynami,ktore zajmuja sie dziecmi, pełen... Iwona Wesoły Skrzat (3) Także nie zgadzam się z powyższymi opiniami! Mój synek tam chodzi i jest... Wojtek POLECAM!!! (1) Miejsce godne polecenia dla rodziców chcacych oddać swoje dziecko pod fachową... Adam Ciepłe, serdeczne miejsce dla maluszka (1) Nasza pociecha uwielbia to miejsce i panie tam pracujące. Nigdy nie płacze,... Anna Gorąco polecam! (1) Z usług placówki korzystam od początku tego roku. Od września mój synek idzie... mama Bardzo dobrze zarządzana placówka (1) Świetnie zorganizowany harmonogram zajęć dla dzieci i profesjonalna opieka... Jacek Baaardzo polecam !!! (1) Obecnie mój drugi synek Kosma pomału kończy pierwszy swój etap edukacji w... Małgorzata Magda Tragedia (6) Nie polecam żadnemu z rodziców tego żłobka.Bardzo nerwowa... opiekun Polecam z ręką na sercu! (1) Z czystym sumieniem polecam ten żłobek! Zanim mój synek dostał się do niego... Katarzyna P Polecam serdecznie. (1) Jest to zdecydowanie najlepsza placówka na Osowej. Bardzo miła nieruchomość -... JosiaSamosia polecam (1) Serdecznie polecam ten zlobek.opieka profesjonalna,panie sa milei... ... Jacek i Kasia J. - opinia (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. Podziękowanie... (1) Żłobek "Niezapominajka" to Naszym zdaniem najlepsze miejsce dla maluchów i... Jacek i Kasia J. Bardzo dobry zlobek (1) ocena taka jak w temacie. GD Rodzice - opinia (1) Oglądaliśmy wiele żłobków - bezapelacyjnie nasz wybór padł właśnie na... Rodzice najlepszy (1) Jest to według mnie najlepsze miejsce dla mojego dziecka. Korzystałam z usług... Kasia