Bardzo gorąco polecam! (1) Fachowa, profesjonalna opieka oraz niezwykle przyjazne podejście do dzieci... natalia Żłobek dla maluszka (1) Polecam ten żłobek dla maluszków, moja córcia chodzi tam od 6 miesiąca życia... Mama maluszka mama Nadi - opinia (1) Bardzo miłe Panie z pasją zajmujące się dziećmi. Dzieci mają dużo... mama Nadi
Świetny żlobek/przedszkole (1) Mieliśmy z żoną duże obawy przed wysłaniem naszego synka do żłobka, bo był... Mirosław P O L E C A M (1) Polecam z czystym sumieniem wszystkim rodzicom! Ciocia Asia i Aga, to... Mama Bardzo dobra (1) Iwo chodził do Żłobka Maluszek odkąd skończył 6 miesięcy do 3 lat. W zasadzie... Monika Pujszo Podziękowania (1) Do żłobka "Jak u babci" moja córeczka uczęszczała prawie rok. Babciom: Eli i... A.B. żłobek godny polecenia (3) Naszą córeczkę puściłam do żłobka jak miała 6 mies. Szybko polubiła żłobek.... mama Ani Babcia Maria - opinia (1) Trzeba przyznać ,że dziecko tutaj szybko się zaklimatyzowuje i jest radosne... Babcia Maria Maria-babcia - opinia (1) Bardzo fajny żłobek,pod każdym względem ,polecam go szczerze mamom Maria-babcia profesjonalna opieka (1) super opieka, oddając córkę mam pewność że jest w dobrych rękach bartek Żłobek godny polecenia! (1) Wesoła Wyspa to przytulne i cudowne miejsce dla każdego maluszka.Panuje tam... Nucia Angela - opinia (1) Ten żłobek to idealne miejsce dla każdego maluszka. Ciocie są przeurocze i z... Angela Najlepsze miejsce dla maluszka (1) Gorąco polecam Wesołą Wyspę wszystkim rodzicom. Jest to najlepsze miejsce, w... mama Zuzi Kate_s - opinia (1) Pierwszą córkę oddałam do żłobka w wieku 2 lat, drugą jak miała 8 miesięcy. W... Kate_s MIEJSCE PRZYJAZNE MALUSZKOM - ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA (1) "Wesoła Wyspa" to żłobek z sercem. Na codzień od razu widać duże... Zajączki :) NAJLEPSZY ŻŁOBEK W TROJMIEŚCIE:) (1) "Wesoła Wyspa" jest uroczym miejscem dla każdego dziecka. Mój synek czuje... Zadowolona Mama POLECAM !!! (1) godna zaufania placówka, można ze spokojem zostawić dziecko i oddać się w... Dorota Czy warto? (1) Pod względem finansowym bezsprzecznie tak, jest taniej niż w prywatnych... as Ania Ch. - opinia (1) Jestem matką dwójki dzieci które uczęszczają chętnie do żłobka. Opieka nad... Ania Ch.