Ania - opinia (1) Mój synek chodzi do "Gagatka" od listopada ( miał wtedy 7 miesięcy) i pomimo... Ania Polecam ten żłobek (1) Opieka jest bardzo dobra. Ceny sa faktycznie wysokie ale ilość... Ania Piotrowska Polecam (1) Moja córcia nie chce wychodzić ze żłobka i to jest najlepsza opinia , którą... mama
zlobek na + (1) Dziwie sie Panstwu... Oczywiscie, ze najlatwiej jest negowac wszystko i... A.M GORĄCO POLECAMY!!! (1) Szanowni Rodzice, nasza córeczka chodzi do tego żłobka od kiedy skończyła 8... Szczęśliwi rodzice rewelacyjny żłobek! (1) Tup-Tup to miejsce profesjonalnie przystosowane do opieki nad maluszkami... Ania BARDZO ZADOWOLONA BABCIA (1) MÓJ WNUCZEK CHODZIŁ DO TEGO ŻŁOBKA PRZEZ 2 LATA . PANIE OPIEKUNKI TO BARDZI... BABCIA ANIA Przeciętny punkt opieki.... (2) W placówce niestety jest brudno, stare i brudne wykładziny, w łazience... Hakuna Polecam z czystym sumieniem (1) Żłobek zadbany, czysty, przyjemny wręcz sympatyczny. "Ciocie" mają... Tata Wiki Polecem z czystym sumieniem (1) Żłobek godny polecenia,bez żadnych minusów.Panie"ciocie" świetne,miłe i... Mama Wiki Polecam (1) Syn chodził do Pippi przez ponad rok i jestem bardzo zadowolona ,ze trafil... MK gosia - opinia (1) ja tesz chodzilam do tego złobka ,pomimo tylu lat zawsze go wspominam bylo... gosia spokojna głowa pracującej mamy :-) (1) Rewelacyjny żłobek, wspaniała opieka, świetna zabawa dla maluchów. Synek jak... Mama Bardzo dobry żłobek (1) Moja córeczka jest w pełni szczęśliwa jak tylko zobaczy bramkę żłobka, nie... Izabela Wspaniała atmosfera (1) Nasz synek jest bardzo szczęśliwy kiedy rano słyszy " ubieramy się i po... Ania Najlepszy żłobek - fachowa opieka i dużo radości dla dziecka jednocześnie! (6) Jak dla nas najlepszy żłobek. Nasz synek poprzednio chodził do żłobka... Kamila Połczyńska GORĄCO POLECAM (2) Rewelacyjne miejsce dla najmłodszych. Opiekunki absolutnie oddane dzieciakom.... Małgorzata Ułanowska pełen profesjonalizm (1) Żłobek "Wesoła wyspa" sprawił, że czuję się spokojna o rozwój mojego... zadowolona mama Dlaczego skasowane zostały negatywne opinie? (2) Chciałam napisać, że negatywnych opinii było o wiele więcej, ale "dziwnym"... mmmmmm serdecznie polecam (1) Moja córka chodziła do żłobka nr 2 od 7 miesiąca życia do końca lipca... zadowolona mama Marianki