POLECAM! (1) do Calineczki uczeszczali obaj moi synkowie,w wieku:jeden do1,5l, drugi od... Dorota S. Zlobek wart polecenia! (1) Moj synek uczeszcza tam 3 razy w tyg. po 8-9h od 01.2012. Ciepla, rodzinna... magdaka Rewelacja! (1) Polecam bardzo! Panie Aneta i Emilka są rewelacyjne, a córeczka uwielbia tam... mama J
super miejsce (11) własnie wróciłam z synkiem z tego miejsca i jestem bardzo zadowolona obsługa... mama milana Bardzo polecam (1) Nasz synek zaczął chodzić do tego żłobka dokładnie rok temu, wraz z żoną... Tata Bardzo dobry żłobek (1) Mój synek we wrześniu 2012 kończy 3 latka i idzie do przedszkola i bardzo... MM Bardzo gorąco polecam! (1) Fachowa, profesjonalna opieka oraz niezwykle przyjazne podejście do dzieci... natalia Żłobek dla maluszka (1) Polecam ten żłobek dla maluszków, moja córcia chodzi tam od 6 miesiąca życia... Mama maluszka mama Nadi - opinia (1) Bardzo miłe Panie z pasją zajmujące się dziećmi. Dzieci mają dużo... mama Nadi Świetny żlobek/przedszkole (1) Mieliśmy z żoną duże obawy przed wysłaniem naszego synka do żłobka, bo był... Mirosław P O L E C A M (1) Polecam z czystym sumieniem wszystkim rodzicom! Ciocia Asia i Aga, to... Mama Bardzo dobra (1) Iwo chodził do Żłobka Maluszek odkąd skończył 6 miesięcy do 3 lat. W zasadzie... Monika Pujszo Podziękowania (1) Do żłobka "Jak u babci" moja córeczka uczęszczała prawie rok. Babciom: Eli i... A.B. żłobek godny polecenia (3) Naszą córeczkę puściłam do żłobka jak miała 6 mies. Szybko polubiła żłobek.... mama Ani Babcia Maria - opinia (1) Trzeba przyznać ,że dziecko tutaj szybko się zaklimatyzowuje i jest radosne... Babcia Maria Maria-babcia - opinia (1) Bardzo fajny żłobek,pod każdym względem ,polecam go szczerze mamom Maria-babcia profesjonalna opieka (1) super opieka, oddając córkę mam pewność że jest w dobrych rękach bartek Żłobek godny polecenia! (1) Wesoła Wyspa to przytulne i cudowne miejsce dla każdego maluszka.Panuje tam... Nucia Angela - opinia (1) Ten żłobek to idealne miejsce dla każdego maluszka. Ciocie są przeurocze i z... Angela Najlepsze miejsce dla maluszka (1) Gorąco polecam Wesołą Wyspę wszystkim rodzicom. Jest to najlepsze miejsce, w... mama Zuzi