polecam (1) Mój syn zaczął chodzić do żłobka w połowie roku było to jedyne miejsce do... mama jestem zadowolona (1) Zuzia chodzi do żłobka od połowy kwietnia. Jesteśmy bardzo zadowolone. Panie... Basia gorąco polecam! (1) Moja córeczka chodzi do żłobka Bambino prawie od momentu otwarcia i jest... K.
najlepszy żłobek w Trójmieście (2) Zapoznaliśmy się z ofertą większości żłobków w Gdańsku - żłobek Bambino... zadowolona mama Polecam (1) Nie umiem napisać jak było kiedyś, ale dokładnie niedawno mój mały synek... mama polecam (2) jestem zachwycona! Polecam dzieci robią duże postępy, panie opiekunki ciepłe... Ola Polecam (1) Bardzo miła opieka nad maluszkami bardzo elastyczna mozliwość przyprowadzenia... Daniel Nie ma lepszego miejsca dla naszego Maleństwa (2) Myślę, że moje dziecko jest najlepszym dowodem na to, że warto oddać tutaj... Mama Natalki Tatiana - opinia (2) Chcialam napisac pare slow o zlobku Maluszek. Moim zdaniem-jest NAJLEPSZY... Tatiana polecamy z zona (1) aż zal ze bedziemy musieli po ukonczeniu 3 lat zabrac nasze dziecko stamtad:-) Rafał polecam!:) (2) Moja córcia jest bardzo zadowolona a wręcz płaczę, gdy ma wracać do domu:))... Mamcia Cudowne miejsce dla dziecka (1) Jakże się dziś cieszę, że nie udało mi się znaleźć odpowiedniej niani bo... Mama Marty POLECAM (1) Jestem mamą po trzydziestce, do Pippi zapisałam w zeszłym roku moją... Mama O niebo lepiej niż w prywatnych... (1) Jestem po pedagogice i praca z dziecmi nie jest mi obca, tym bardziej że... Patrycja mama Anielki Dobra opieka w dobrej cenie (1) Żłobek miły, przytulny i jasny. Dziecko wyrywa się z rąk gdy go... Marta Polecam (1) Wesoła wyspa jest super żłobkiem. Moje dziecko jest zachwycone, radosne.... IV Magda - opinia (1) Mój półtoraroczny synek chodzi do żłobka Bambino od miesiąca i bardzo lubi to... Magda Zdecydowanie warto! (1) Świetne wyposażenie, odpowiedzialne podejście pań opiekunek i ich pełne... Małgorzata UWAGA NA WŁAŚCICIELKĘ!!!! (5) Poniżej dyskusje rodziców i cała prawda o zachowanie właścicielki:... rodzice Monisia - opinia (19) Witam! Bardzo polecam. Moje dzieciątko uczęszcza do tego żłobka i jestem... Monisia