mama 3 letniej dziewczynki (1) Moja córeczka chodzi do tej placówki już od dwóch lat Jestem bardzo... mama Polecam (1) Drodzy rodzice bardzo polecam ten żłobek, jeszcze nigdy nie trafiłam do... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam! Opiekunki zaangażowane i oddane. Córcia ciągle opowiada... mama Juli
Żłobek godny POLECENIA (1) Dlaczego ten żłobek a nie niania?, bo: - zawsze wiem, czy dziecko było... Mamuśka dwóch synów Żłobek na 6 + !!! (1) 20 lat temu moja wnuczka Kasia i 17 lat temu mój wnuk, Kuba uczęszczali do... Danusia Super żłobek (1) Jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Zadbane pomieszczenia, super opieka.... swoopske matka - opinia (2) nie polecam tego zlobka !!! zdzieraja kase jak tylko sie da brak opieki nad... matka super opieka!!! (10) Moja córcia uczęszcza do Słoneczka od sierpnia 2011 teraz ma 11 miesięcy.... Marta Ogródek Motylek - (1) Mój syn uczęszcza do Motylka już 5 miesięcy, po takim okresie mogę... HANNA K. Aga - opinia (1) Moja córeczka zaczęła chodzić do żłobka gdy skończyła dwa latka. Pomimo... Aga Rewelacja :) (2) Brak mi slow jak mam dziekowac Pani Cioci Ani:) jest super :) Agnieszka ABSOLUTNIE NIE POLECAM! (6) jak dla mnie ten ,,żłobek" to żenada.Nasz synek był tam 1 dzień gdy mąż go... Mama nie jestem zadowolona (10) ja nie jestem zadowolona. Mam zastrzeżenia głównie do sposobu adaptacji... IS BARDZO ZADOWOLENI RODZICE (1) Nasza pociecha jest w CHATCE od roku, jesteśmy baaaaardzo zadowoleni z opieki... rodzice Coś wspaniałego (1) Od 3 lat oddajemy w opiekę synka do klubiku Malinka, brak słów żeby ocenić... Rafal Polecam serdecznie (1) Czytałam te bzdury co ludzie piszą. Ja współpracuję z tym żłobkiem od... Mama 2 dzieci Nie polecam (1) Mój syn chodził do tego żłobka przez dwa lata i do tej pory żałuję, że go tam... rozżalona czułość , troska ale i wychowanie (1) Jest to moja subiektywna ocena ale jest jak najbardziej obiektywna . Żłobek w... anka Polecam (1) Rodzice odnoszę się do wątku z grudnia, czy cena 660 zł jest wysoka? Czy ktoś... Mama 3 latka stokrota - opinia (1) długo zastanawiałam się czy córkę oddać do żłobka, podjęłam taką decyzję... stokrota