polecam (1) Moja córka od lipca ubiegłego roku uczęszcza do Smerfikowej Chatki,jestem... ggg Polecam gorąco (1) Polecam gorąco! Ciężko w Gdańsku znaleźć drugie takie miejsce z tak ciepłą i... Kaśka Nie mam słów uznania (2) dla Pań pracujących w tym żłobku. Doskonała opieka, liczne zajęcia... babcia Iza
opinia (1) Mój synek uczęszczał do smarfikowej chatki tak gdzieś od 8mc życia i bylismy... Anetka Szczerze polecam (1) Mój synek miał 9 m-cy jak musiałam oddać go do żłobka. To było ogólnie mówiąc... mama Antka Szczerze POLECAM!!!! (1) Szczerze polecam każdemu rodzicowi który pragnie spokojnie spędzić dzień w... Natalia i Dariusz ŻŁOBEK JAK U BABCI - WAWELSKA (2) MI TEZ TEN ŻŁOBEK NIE PRZYPADŁ DO GUSTU - JEST TO RACZEJ PRZECHOWYWALNIA... OS Smerfikowa (1) Bardzo lubię nasz żłobek, córka również. Zanim wybraliśmy Smerfikową... Ola, mama Karoliny szczerze polecam! (1) Z ręką na sercu mogę Wam polecić smerfikową chatkę! Zanim tu trafiliśmy syn... Gohna Bardzo polecam!!! (1) Moja córka chodzi do Smerfikowej Chatki od września 2012 roku i jesteśmy... Dorota mama Mai Żłobek SMOCZEK (1) Panie, które się opiekują dziećmi mają nie tylko odpowiednie wykształcenie,... aleksandra lewandowska Mama Izki - opinia (1) W żłobku panuje bardzo miła atmosfera , wszystkie Ciocie są bardzo... Mama Izki Zdecydowanie polecamy (1) Z Klubikiem Malinka jesteśmy związani od 2 lat. Podczas tego czasu mieliśmy... Mama i Tata Kazika Najlepszy punkt opieki (1) Najlepszej rekomendacji mogą udzielić chyba dzieci :), a moja córcia nie... Agnieszka Smerfikowa Chatka (1) Drogie Mamy, z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Mój syn chodzi tu... Lidia Smerfikowa (1) Dziecku nigdy nic się nie stało, chodziło do przedszkola radośnie, dużo... mama Miła atmosfera!! (1) Żżłobek dobrze wyposażony, rozmawiałam z bardzo miłą Panią, polecam!! Ania Polecam (1) Rowniez polecam! Wlasnie zakonczylismy edukacje w Klubiku Malinka. Serce Nas... Natalia i Michal Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem, warunki są bardzo dobre,... ala rewelacja!!!! (1) moja coreczka chodzi do tego zlobka dopiero od 2 tyg a już sa wielkie... ZADOWOLONA MAMA