Polecam ten żłobek! (1) Witam, chciałabym szczerze polecić ten właśnie żłobek nr 9. Jestem bardzo... Zadowolona mama Mama Maluszka - opinia (1) Mój szkrab uczęszcza do Akademii Malucha od 4 miesięcy i muszę przyznać, że... Mama Maluszka Super miejsce dla każdego dziecka!! (1) Moja córeczka chodzi już od prawie roku do żłobka na ulicy Aldony, we... mama Zosi
Wszystkim polecam !!! (1) Polecam wszystkim te żłobki. Widzieliśmy z mężem obydwa, ostatecznie... mama Żłobek " Zielony Zakątek" (1) Moją córcie posyłam tam od dwóch miesięcy.Jak narazie jestem bardzo... Mama Juleczki POLECAM! (1) Polecam wszystkim Mamom, które wracają do pracy i nie są zdecydowane co... Kubas średnio polecam (1) jedzenie niby dostosowane dla dzieci żłobkowych no ale kto daje 13... mamusia Sprawdzony żłobek (1) Moje dziecko chodziło do żłobka w Gdyni przy ul. Wójta Radtkego przez 1,5... Mama asia - opinia (1) Bardzo fajne i oddane opiekunki. Dzieci maja dodatkowe zajecia, ktore moja... asia Polecam wszystkim mamom (1) Polecono mi ten żłobek, więc i ja polecam. Moja córka już pierwszego dnia nie... L.M. Marta - opinia (1) Mój synuś z chęcią chodził do żłobka, Ciocie rewelacyjne zawsze uśmiechnięte... Marta raczej negatyw (1) Opieka - dzieciaczki miały mieć dwie opiekunki, miały jedną. Chwilowo były... akinom Fajne miejsce dla dzieci (1) Zmuszona byłam aby mojego synka oodać do Żłobka i instytucja ta nie kojarzyła... Jola Żłobek z sercem (1) Gorąco polecam wszystkim rodzicom, którzy szukają bezpiecznego miejsca dla... Zadowolony Tatar Podziękowania (1) Chciałam podziękować całemu personelowi żłobka za opiekę nad moją córeczką.... Mama POLECAM !! POLECAM !!! (1) Również polecam punkt w 100 %, moje dziecko jest tam od samego początku,... KACHA_GDA WARTO POLECAM!!!! (2) Od września został otwarty ten punkt, który naprawdę robi bardzo dobre... MAMA Rewelacyjna Opieka (1) Rewelacyjna Opieka Ewelinka uczęszczała dwa lata do Malinki. Rozpoczęła jak... Lucyna K. Bardzo Fajny Żłobek (1) Jeśli chodzi o Morenę, to w porównaniu do innych placówek tego typu (a... mama maluszka Wspaniałe miejsce (1) Przez dwa lata moja córka korzystała ze wspaniałej opieki "Cioć" w Klubiku... Mama Zuzi