żłobek naprawdę godny polecenia !!! (1) Nasz (już teraz 2-letni) synek uczęszcza do żłobka od sierpnia 2011 - z... Mama Świetny żłobek! Polecam! (1) Nasz synek uczęszcza do Żłobka Safari od pół roku i z wielką chęcią w nim... mama Jasia Dobre Przedszkole (1) Szanowni Rodzice, nasza 2,5-letnia córka uczęszcza do Przedszkola Safari już... Mama Zosi
PROFESJONALIZM !!! (1) Mój synek uczęszcza do przedszkola od roku i uważam, że jest to... MONIKA Szczerze mówiąc nie mam zdania (1) Napisałam wyżej, iż nie mam zdania ... Mój syn "chodził" do żłobka przez 5... Magda Polecamy dzieciom i rodzicom (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszą córeczką. Wiemy, że nasze... Rodzice Antosi Bardzo serdecznie polecam (1) Opieka bez zastrzeżeń, warunki bez zastrzeżeń. Atmosfera bardzo ciepła,... rodzic :) opinia (1) Mój synek również uczęszczał do tego żłobka. Niestety z uwagi na liczne... mama świetna kadra (1) Żlobek polecam, świetna opieka dziecko z chęcią chodzi na salę, nauczył się... ppp Dziękujemy (2) Nasza przygoda ze żłobkiem Maluszek nie trwała długo bo tylko cztery... Mama Romka cudowne miejsce dla naszych maluchów (1) Wspaniałe Panie: Asia, Ewa, Karolina, Pani Maria -pełniąca rolę "babci"... mama Niny super wybór (3) Stryluś to był strzał w 10tkę. Mój synek zawitał do Strylusia po ukończeniu... Izabela MALUSZEK - odpowiednie miejsce (1) Dziecko to nasz największy skarb. To dzięki nim się uśmiechamy i mamy... zadowolona mama Wspaniałe miejsce (1) Mój synek miał 9 miesięcy gdy poszedł do tego żłobka. Zaadaptował się... AF naprawdę polecam (1) bardzo miła i przyjazna atmosfera. czuję, że zostawiam moją córeczkę w... Małgorzata Polecam (1) Fachowa opieka, bardzo miła i przyjazna dziecku atmosfera :) Szczerze polecam... Katarzyna Żłobek godny polecenia (1) Z wielkimi wyrzutami sumienia oddałam córcię do żłobka, dlatego że sytuacja... Szczęśliwa mama Polecam !!! (1) Wysłałem Synka do tego żłobka, jestem bardzo zadowolony, Widać że Pani... Rodzic1 kasia - opinia (1) żłobek bardzo dobry, polecam!! moj maly skarbek jest bardzo zadowolony!! kasia POLECAM BARDZO!!!!! (1) POLECAM BARDZO ŻŁOBEK U TYGRYSKA!! PRZYSTĘPNE CENY, DOBRA OPIEKA PEDAGOGICZNA... mama