zachwyceni rodzice (1) jestem mamą, która z bolem serca oddawała swoje drugie dziecko do żłobka...po... magda z patio rózy Super żłobek z naprawde troskiwymi opiekunkami! (1) Nasz synek chodzi od 3miesięcy do tego żłobka; ma14 miesięcy i są dni że gdy... Marek Ogólnie super, ale... (1) Moja córcia chodzi do żłobka od niedawna i wszystko jest ok gdyby nie spanie,... Ania
Super polecam (2) Jestem zadowolona, moja córeczka nauczyła się tu jeść samodzielnie, załatwiać... madzia kubus (1) kubus chodzil do zlobka p.Anety rok i zarowno on i jak i my rodzice bylismy... joanna Bardzo polecam - porównując do innych żłobków Przytulny Kącik to rewelacja (1) Witam, moja córka od kilku miesięcy uczęszcza do Przytulnego Kącika.... tata Nadii Po prostu rewelacja (1) Dzis idzie tam moj drugi syn i gdybym miał polecic to tylko Żłobek nr 4!... Marcin polecam (1) przeczytałam wątki pozytywne i te negatywne, niesamowite, że najwięcej... Mama Julci super żłobek (1) moje dziecko kocha ten żłobek i nie chce mi urwis wracac do domu:):)w żłobku... Martusia ogromne dzięki:) (1) Moja córka uwielbia chodzić do tego żłobka. Od samego początku nie było... basiulat POLECAM! (1) do Calineczki uczeszczali obaj moi synkowie,w wieku:jeden do1,5l, drugi od... Dorota S. Zlobek wart polecenia! (1) Moj synek uczeszcza tam 3 razy w tyg. po 8-9h od 01.2012. Ciepla, rodzinna... magdaka Rewelacja! (1) Polecam bardzo! Panie Aneta i Emilka są rewelacyjne, a córeczka uwielbia tam... mama J super miejsce (11) własnie wróciłam z synkiem z tego miejsca i jestem bardzo zadowolona obsługa... mama milana Bardzo polecam (1) Nasz synek zaczął chodzić do tego żłobka dokładnie rok temu, wraz z żoną... Tata Bardzo dobry żłobek (1) Mój synek we wrześniu 2012 kończy 3 latka i idzie do przedszkola i bardzo... MM Bardzo gorąco polecam! (1) Fachowa, profesjonalna opieka oraz niezwykle przyjazne podejście do dzieci... natalia Żłobek dla maluszka (1) Polecam ten żłobek dla maluszków, moja córcia chodzi tam od 6 miesiąca życia... Mama maluszka mama Nadi - opinia (1) Bardzo miłe Panie z pasją zajmujące się dziećmi. Dzieci mają dużo... mama Nadi Świetny żlobek/przedszkole (1) Mieliśmy z żoną duże obawy przed wysłaniem naszego synka do żłobka, bo był... Mirosław